Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Zuidwest-Brabant. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • stemrecht voor de Rabo ClubSupport
  • bijwonen kennisbijeenkomsten

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Zuidwest-Brabant vertegenwoordigt de ruim 28.000 leden in de gemeentes Bergen Op Zoom, Woensdrecht, Roosendaal en Steenbergen. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid ontvangt u meerdere malen per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Zuidwest-Brabant.

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Queen of Disco

Beleef de 70’s en 80’s! Eerbetoon aan Donna Summer met Gare du Nord starring Carolina Dijkhuizen op clubtour langs Gebouw-T in Bergen op Zoom op zaterdag 22 mei 2021. Een respectvolle ode aan the Queen of Disco in een spetterende live show waarin de vele hits en bijzondere carrière van de in 2012 overleden zangeres tot leven worden gebracht. Laten we de 70’s en 80’s disco party’s herleven! Gebruik promocode RABO-DISCO voor 5 euro korting op je kaartje.

Ledenaanbieding

Ledenaanbieding reserveren

UITSTREEKEND!

MOSSELBOX “De Zilte Zaligheid”

Na een mooi aspergeseizoen heeft Uitstreekend een Zeeuwse tint opgedaan. En… de “R” zit weer in de maand en dat betekent tijd voor mosselen! Een traditionele Zeeuwse delicatesse uit onze eigen Oosterschelde. Vers, duurzaam en eerlijk. Met trots en veel smaakplezier presenteert Uitstreekend foodbox “De Zilte Zaligheid”, gevuld met onder andere heerlijke Zeeuwse mosselen van eigen bodem.

Profiteer nu van de speciale ledenaanbieding voor Raboleden en ontvang gratis één extra kilo Zeeuwse mosselen bij aankoop van een box voor 4 personen. Tevens wordt je eerste bestelling gratis aan huis bezorgd in de regio Brabantse Wal en Roosendaal. Koop lokaal via onze webshop met je Rabocode (Rabo-mosselbank) en geniet van de regio! Uitstreekend, de mosselbank voor Raboleden!

Ledenaanbieding

Mosselbox "De Zilte Zaligheid" bestellen

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven