Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie zomer 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuws Verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen Interviews met lokale ondernemers Lokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Gratis topping bij de Pastor-ijs

Tegen inlevering van de bon uit het Rabo &Co magazine krijg je van De Pastor-ijs een gratis topping naar wens op je heerlijke ijsje van Crusio. De ijssalon is geopend van dinsdag t/m zondag tussen 13.00 en 20.00 uur. Ga snel langs om te proeven!

Meer informatie
Playdôme Roosendaal verwelkomt Rabobank

Playdôme is een nieuw multi activity center gevestigd in Roosendaal. Kom play karten, lasergamen, hyperbowlen, hakbijl gooien en funcurlen in Alpijnse sferen! Profiteer van € 5,- korting op hyperbowling, hakbijl gooien of funcurling.

Meer informatie
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen