Leticia & Sandra, koplopers in inclusieve detachering

Te veel mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn, zitten zonder werk thuis. ‘Belachelijk’, zegt social entrepreneur Sandra. Want deze mensen zijn op specifieke vlakken juist extra getalenteerd. Dus richtte ze Ctalents op, een bureau dat talent uit deze groep detacheert. Leticia is een van hen. Dankzij haar nieuwe baan voelt zij dat ze weer bijdraagt aan de wereld.

Ctalents als sociale onderneming

Sensorieel talent, noemt Sandra ze. Starters, young professionals en experts met een visuele of auditieve beperking. Want ze weet: als het ene zintuig niet of minder goed werkt, zijn andere zintuigen des te beter ontwikkeld. Hierdoor zijn deze mensen een aanwinst voor ieder team. Met Ctalents koppelt Sandra talenten aan werkgevers. Zoals Leticia, die nu bij provinciehuis Utrecht werkt. Zo verlaagt Sandra de werkloosheid onder blinden, slechtzienden, doven en slechthorenden én helpt ze bedrijven om duurzaam werk te maken van inclusie.

Sandra Ballij

“Zorgen dat disability inclusion op een duurzame manier gaat werken. Dat is wat we doen”

Sandra is oprichter en CEO van Ctalents. Een detacheringsbureau dat de arbeidsmarkt verrijkt met blinde, slechtziende, dove en slechthorende talenten.

Leticia Silva

“Ik voel veel dankbaarheid. Ik heb mijn gehoor verloren, maar een nieuw deel van mezelf gevonden”

Leticia is een van de toptalenten die een baan vond via Ctalents. Ben jij op zoek naar toptalent om jouw openstaande vacature(s) te vervullen? Neem contact op met Ctalents.

Handig om te weten

Wil je net als Sandra werk maken van sociaal ondernemerschap? Kijk hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Sociaal ondernemers - Rabo Foundation

Winstdelers

Sociaal ondernemers delen hun winst. Ze zetten maatschappelijke winst voorop financiële winst. Zo zorgen zij ervoor dat iedereen mee kan doen in de maatschappij. Zo deelt Makers Unite zijn winst.