Doe een aanvraag

Je wilt met je organisatie werken aan een betere wereld. Eerlijke kansen creëren voor kwetsbare mensen in onze samenleving. Ben je op zoek naar financiering om je organisatie vooruit te helpen? Laten we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Two farmers in Africa looking on a phone

Je weet het binnen 1 minuut

De quickscan geeft jou snel inzicht of je een aanvraag kunt indienen bij Rabo Foundation. Beantwoord de vragen en ontdek of we een match zijn. Zo ja, dan kun je direct een aanvraag doen.

Doe de quickscan

In vijf stappen een aanvraag doen

12345

Vergroot samen met Rabo Foundation jouw impact

Profiteer van 45 jaar ervaring

Sinds 1974 zijn we wereldwijd actief als impactfinancier. We hebben dus een weelde aan ervaring met organisaties duurzaam laten groeien. Door ze toegang te geven tot financiële oplossingen, kennis, netwerk en innovatie. Dit doen we in 23 landen met een ervaren team van meer dan 45 professionals. Zij wonen en werken op vier continenten en kennen de financiële en maatschappelijke uitdagingen waarmee je te maken krijgt.

Maak deel uit van een netwerk van duurzame organisaties

Ruim 350 organisaties vinden jaarlijks hun weg naar Rabo Foundation. Heel verschillende organisaties, maar met belangrijke overeenkomsten: ondernemerschap en idealen. Met hun organisatie dragen zij bij aan een betere wereld en helpen ze mensen op weg naar een betere toekomst. Door elkaars verhalen en werkwijzes te delen, inspireren jullie elkaar om je impact te vergroten.

Ontvang de best passende financiële oplossing

Als Rabo Foundation hebben we verschillende financieringen. Afhankelijk van je financieringsbehoefte kijken we naar wat het beste bij je past. Zodat de juiste financiering je kan helpen in jouw groei.

Dit vroegen andere mensen zich af

Welke soorten financieringen past Rabo Foundation toe?

We werken met verschillende vormen van financieringen. De belangrijkste is een lening. Dit is een bewuste keuze, omdat het organisaties helpt om sneller economisch onafhankelijk te worden. Een lening stimuleert de eigen verantwoordelijkheid. De ontvangen aflossing en de rente zetten we opnieuw in voor andere aanvragen – zo kunnen we steeds meer organisaties financieren. Ook bieden we hulp in de vorm van donaties, technische assistentie, garanties (vooral in India) en handelsfinancieringen.

Ik heb een aanvraag ingediend, wanneer krijg ik een bericht?

Binnen twee weken hoor je van ons of we je aanvraag in behandeling nemen. Mocht jouw aanvraag niet aansluiten bij onze criteria, dan laten we dat weten en leggen we ook uit wat de reden is.

Hoe hoog is de gemiddelde financiële bijdrage van Rabo Foundation?

Onze bijdragen valt meestal tussen de € 50.000 en € 1.000.000. Maar kleinere en hogere bedragen zijn soms ook mogelijk. De hoogte van de financiering hangt af van hoeveel impact de organisatie maakt en het soort financiering dat nodig is. Bekijk wat de gemiddelde hoogte van een financiering was in 2019.

Bekijk meer veelgestelde vragen

Kom meer te weten over wie we zijn

Wil je graag meer informatie?