Bankieren tijdens de feestdagen

Kerstballen

Tijdens de Kerstdagen (dinsdag 25 en woensdag 26 december) en op Nieuwjaarsdag (dinsdag 1 januari) zijn onze kantoren gesloten. Ook gelden er andere verwerkingstijden van het betalingsverkeer. Wil je nog een betaling doen vóór Kerst of vóór 1 januari 2019? Zorg er dan voor dat je dit op tijd doet.

Andere verwerkingstijden

Met Kerst en op Nieuwjaar wordt een betaling naar een andere Rabobank-rekening op dezelfde dag bijgeschreven. Voor betaalopdrachten naar een rekening bij een andere bank, gelden deze dagen aangepaste verwerkingstijden. Om er zeker van te zijn dat je opdrachten op tijd verwerkt worden, is het belangrijk dat je die op tijd verstuurt. Via de Rabo Bankieren App of Rabo Onlinebankieren kun je deze opdrachten 24/7 versturen. Lees hieronder onze verwerkingstijden per feestdag.

Lees de verwerkingstijden

Kantoren gesloten

Met Kerst en Nieuwjaar zijn onze kantoren gesloten. Voor de openingstijden op Kerstavond (maandag 24 december) en op Oudejaarsdag (maandag 31 december), kun je de website van jouw Rabobankkantoor raadplegen. Onze klantenservice (telefonie, chat en webcare) is op Oudejaarsdag tot 18.00 uur bereikbaar. Met Kerst en Nieuwjaar zijn ze afwezig. In geval van nood, kun je contact opnemen met Rabo Interhelp. Ben je je bankpas kwijt of wil je een verzekering afsluiten? Via de Rabo Bankieren App kun je al veel zelf regelen.

Wij wensen je een fijne feestdagen toe!

Bekijk de openingstijden van jouw Rabobank

Utrecht, 17-12-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn