Beleggingsorder plaatsen

Je beleggingen regel je zelf wanneer het je uitkomt. Koop en verkoop je beleggingen zelf online via Rabo Online Bankieren, de Rabo Bankieren App of bel onze orderlijn. Lees hier hoe je beleggingsorders plaatst.

Beleggingsorder online of via de app plaatsen

Log in via Rabo Online Bankieren of via de Rabo Bankieren App. Bij ‘Beleggen’ kies je je portefeuille. In het volgende scherm klik je linksboven op ‘Nieuwe order’. Vervolgens kies je het product en de gewenste belegging. Je komt dan in het aankoopscherm waar je de velden invult. Klik op verzenden en onderteken de opdracht met je Rabo Scanner.

Om een verkooporder te plaatsen klik je op ‘Beleggingen’. Vervolgens klik je op de belegging die je wilt verkopen. Je komt in een scherm waar je kunt kiezen voor verkopen. Vul de velden in, klik op verzenden en onderteken met je Rabo Scanner.

Beleggingsorder telefonisch plaatsen

Je plaatst telefonisch een beleggingsorder via het Service Centrum Beleggen. Bel hiervoor de orderlijn op 0900-0705 keuze 2 (lokaal tarief). Het Service Centrum Beleggen is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 22.00 uur. Voor telefonische orders geldt een vaste opslag van € 10 per order.

Om je snel te kunnen helpen vragen wij je het effectenrekeningnummer/portefeuillenummer bij de hand te houden.

Zelf regelen & Contact

Zelf regelen Contact Chat Bel ons