Vrouw betaalt met smartwatch in een sportbar

Contactloos betalen met je smartwatch

Contactloos betalen is makkelijk, veilig en snel. Een smartwatch is een van de manieren om contactloos betalen. Koppel je smartwatch aan je betaalrekening bij Rabobank en je betaalt contactloos met je horloge. Dit kan met een smartwatch van Apple, Garmin en Fitbit. Lees hier meer over hoe dit werkt.

Hoe werkt betalen met je smartwatch?

Betalen met je smartwatch

Apple Watch (Apple Pay)

Overal waar je contactloos kunt betalen met je betaalpas of creditcard, kun je ook betalen met Apple Pay op je Apple Watch. Je activeert Apple Pay in de Rabo App. Hier zet je je digitale betaalpas van de Rabobank in de Apple Wallet. Daarna ben je klaar om te betalen met je Apple Watch.

Wear OS smartwatch (Google Pay)

Betaal nu ook contactloos met je smartwatch (Wear OS 2 of hoger). Om te betalen op je smartwatch open je de Google Wallet app en houdt je deze tegen de betaalautomaat.

Zo voeg je een digitale betaalpas toe aan je smartwatch

Hoe voeg je een digitale betaalpas toe aan je smartwatch?

Betaal zoals jij dat wilt: alles over contactloos betalen

Naast betalen met je smartwatch zijn er andere opties om contactloos te betalen, zoals Apple Pay en Google Pay. Betaal op de manier die jij wilt.

Veelgestelde vragen

Voorwaarden contactloos betalen met smartwatch

Voordat je gaat betalen met smartwatches, is het verstandig om je vooraf goed te informeren. Lees de voorwaarden goed door.

pdf-bijzondere-voorwaarden-rabo-nfc-betalen_29989468.pdfAlgemene voorwaarden Betaalrekening 2022
phone

Hulp nodig?