Creditcard aanvragen

Gemakkelijk en veilig betalen in binnenland, buitenland en online. Met de creditcard van Rabobank betaal je ook contactloos. En ben je al klant bij de Rabobank? Dan vraag je de pas gemakkelijk online aan.

Creditcard in een nieuw jasje

Creditcard in een nieuw jasje

In 2020 worden alle RaboCards en Rabo GoldCards vervangen. Je creditcard krijgt niet alleen een nieuw jasje, maar ook nieuwe gebruiksmogelijkheden.

Lees hier meer over je nieuwe creditcard

RaboCard

Kosteloos bij het Rabo BasisPakket of voor een klein bedrag extra per maand bij het DirectPakket of StudentenPakket

Bestedingslimiet van € 1.000 per maand Bestedingslimiet wijzigen mogelijk Veel aankopen 180 dagen verzekerd Ook contactloos betalen Ook voor dip & go bij parkeren en tol
RaboCard aanvragen

Rabo GoldCard

Kosteloos bij het Rabo Totaalpakket en RiantPakket

Bestedingslimiet van € 2.500 per maand bij het Rabo TotaalPakket Bestedingslimiet wijzigen mogelijk Veel aankopen 360 dagen verzekerd Ook contactloos betalen Ook voor dip & go bij parkeren en tol
Rabo GoldCard aanvragen

Betalen met jouw creditcard op reis

Bij Basis- of TotaalPakket

Bij het Rabo BasisPakket kun je de RaboCard zonder extra kosten aanvragen. Aan het eind van de maand moet je het totaalbedrag van je creditcarduitgaven aan ons terugbetalen.

Heb je een DirectPakket of StudentenPakket? Dan betaal je een klein bedrag extra per maand

Zet mijn pakket om

Check direct of het BasisPakket iets voor jou is

Creditcard gestolen of kwijt?

Ben je je creditcard verloren? Of is de pas gestolen? Dat is natuurlijk heel vervelend. Maar geen zorgen. We helpen je graag dit op te lossen. Wat moet je doen? Blokkeer altijd eerst je creditcard in de Rabo Bankieren App. Daarna doorloop je een paar stappen en je hebt binnen no-time een nieuwe op de deurmat. Je kunt je pas ook zelf weer deblokkeren in de Rabo Bankieren App.

Mijn creditcard is gestolen of kwijt