Met de RaboCard betaal je gemakkelijk en veilig in binnen- en buitenland, en online. Je kunt deze creditcard aanvragen als je het StudentenPakket, DirectPakket of het BasisPakket hebt.

Bestedingslimiet van € 1.000 per maand Veel aankopen 180 dagen verzekerd Ook contactloos betalen Binnen 4 werkdagen in huis
RaboCard aanvragen
RaboCard

De RaboCard: iets voor jou?

Met een creditcard kun je eenvoudig betalen. Je ziet je uitgaven direct terug in je creditcardoverzicht in Rabo Bankieren Online. Zo houd je altijd overzicht over openstaande of gereserveerde bedragen. Je koopt en betaalt nu, maar het totaalbedrag van je aankopen wordt pas aan het eind van de maand van je rekening afgeschreven.

DirectPakket of StudentenPakket?

Heb je een Rabo DirectPakket of Rabo StudentenPakket bij ons, maar wil je een creditcard? Kijk dan goed of je huidige pakket voor jou nog steeds de beste optie is. Bij het BasisPakket kun je bijvoorbeeld zonder extra kosten een creditcard aanvragen.

Zet mijn pakket om

Wat krijg je bij de Mastercard RaboCard?

Contactloze creditcard

Je betaalt gemakkelijk contactloos met jouw creditcard. Extra creditcard mogelijk.

Verzekering

Veel aankopen met de RaboCard zijn 180 dagen verzekerd bij verlies, diefstal en beschadiging.

Ruime bestedingslimiet

Bestedingslimiet van € 1.000 per maand met je RaboCard. Limiet wijzigen is mogelijk.

Online regelen en inzicht

Je kunt veel zaken rondom je RaboCard zelf regelen in de Rabo App en in Rabo Online Bankieren. Daar heb je ook direct inzicht in al je creditcarduitgaven.

Air Miles

Spaar voor Air Miles met je Mastercard RaboCard. Voor elke betaling in het buitenland die je met de Mastercard RaboCard doet, ontvang je 1 Air Mile, per € 5. Hiervoor moet je je RaboCard activeren in je Air Miles account.

Priceless specials

Profiteer van maandelijks voordeel met PricelessSpecials.nl

Mastercard of Visa?

Standaard krijg je van ons een Mastercard RaboCard, binnenkort hebben we ook een Visa RaboCard voor je beschikbaar.

Je kunt de RaboCard uitbreiden met een aantal extra’s. Wil je bijvoorbeeld een extra creditcard voor een mede-rekeninghouder? Vraag deze extra creditcard dan eenvoudig online aan. Je betaalt wel een extra bedrag per maand bovenop de pakketkosten.

Extra RaboCard aanvragen

Kosten en voorwaarden

Kosten

Je kunt de RaboCard als optie kiezen bij het Rabo DirectPakket, Rabo BasisPakket, en het Rabo StudentenPakket. Voor een extra RaboCard betaal je een extra bedrag per maand.

Aanbieden van een creditcard bij
Rabo DirectPakket
eerste creditcard+ € 2,00 per maand
extra creditcard voor een mederekeninghouder+ € 2,00 per maand
Rabo BasisPakket
eerste creditcardnaar wens zonder extra kosten
extra creditcard voor een mederekeninghouder+ € 0,75 per maand
Rabo StudentenPakket
eerste creditcard+ € 1,25 per maand

Betalen en contant geld opnemen met je creditcard

Betaal je met je RaboCard in euro’s, dan zijn daar geen extra kosten aan verbonden. Dit geldt ook voor betalingen in euro’s in het buitenland. Betaal je in vreemde valuta, dan brengt Rabobank een koersopslag in rekening. Dat betekent dat de wisselkoers wordt verhoogd met 2% van het opgenomen bedrag. Neem je geld op bij een geldautomaat of aan de balie, dan betaal je € 4,50 per opname.

Betalen
kosten euro'sgeen extra kosten
kosten vreemde valuta2% koersopslag
Opname van contant geld met je RaboCard*
kosten euro's€ 4,50 per opname
kosten vreemde valuta€ 4,50 per opname + 2% koersopslag
Geld opnemen aan de balie met je RaboCard*
kosten euro's€ 4,50 per opname
kosten vreemde valuta€ 4,50 per opname + 2% koersopslag

*(Online) dienstverleners, banken of winkeliers vragen soms een toeslag bij betalingen of geldopnames met je creditcard.

Tarieven en limieten particulier betalingsverkeer 2020 (PDF)
Voorwaarden

Betaalpakket

Om een RaboCard aan te vragen heb je eerst een Rabo DirectPakket, Rabo BasisPakket of Rabo StudentenPakket nodig. Heb je nog geen betaalpakket van de Rabobank?

Check onze betaalpakketten

 

Inkomsteneis

Voor het aanvragen van RaboCard bij je betaalpakket geldt een inkomsteneis. Dat betekent dat je de afgelopen drie maanden voldoende inkomsten op je betaalrekening moet hebben ontvangen. Hieronder vind je de inkomsteneisen per betaalpakket.

De Rabobank toetst de inkomsten op je rekening en controleert je gegevens ook bij Bureau Kredietregistratie (BKR).

BetaalpakketInkomsteneis
Rabo DirectPakket€ 1.000 per maand
Rabo BasisPakket€ 1.000 per maand
Rabo StudentenPakket€ 1.000 per maand

Rabo GoldCard vervangt RaboCard bij het Rabo TotaalPakket

Sinds 1 april 2016 is de Rabo GoldCard de standaard creditcard bij het Rabo TotaalPakket. Heb je het Rabo TotaalPakket en ben je nog in het bezit van een RaboCard? Geen zorgen. Zodra je RaboCard vervangen of verlengd moet worden, ontvang je automatisch een Rabo GoldCard. Tot die tijd krijg je met je RaboCard wel de gunstigere voorwaarden van de Rabo GoldCard.

Voorwaarden particulier betalingsverkeer en online diensten 2020 (PDF) Kenmerken Verzekeringen en Services RaboCard (PDF)