Extra betaalpas bij je betaalrekening

Je wilt vandaag een museum verkennen, maar je partner voelt meer voor een dagje in de natuur? Als je samen een betaalrekening hebt, is het handig als jullie allebei een eigen betaalpas hebben. Zo ben je allebei vrij om ergens anders heen te gaan. Een extra betaalpas vraag je aan in Rabo Online Bankieren.

Kosten van een extra betaalpas

Hoeveel je betaalt voor een extra Rabo Wereldpas hangt af van je betaalpakket. Als je niet weet welk pakket jij hebt, kijk dan in Rabo Online Bankieren. Daar staat boven iedere betaalrekening de naam van het pakket. Per rekening betaal je voor een extra betaalpas:

Rabo DirectPakket: € 1,40 per extra pas per maandRabo BasisPakket: € 0,75 per extra pas per maandRabo TotaalPakket: geen extra kosten

Onze betaalpassen hebben een nieuw uiterlijk

Vanaf 1 december 2021 zien nieuwe betaalpassen er anders uit. Lees meer over het nieuwe design.

Nieuw design betaalpas

Mogelijkheden van een extra betaalpas

De extra betaalpas verschilt niet van je eerste pas: betalen, contactloos betalen, geld opnemen: hij kan het allemaal. Alleen de pincode is anders. Wil je met de extra betaalpas iets anders? Geen probleem. Je stelt de pas via Rabo Online Bankieren in zoals jij dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld de paslimiet wijzigen, en contactloos betalen aan- of uitzetten. Gaat alleen je extra betaalpas mee naar het buitenland? Zet dan betalen buiten Europa standaard aan.

Goed om te weten: de nieuwe betaalpas moet je voor gebruik activeren via Rabo Online Bankieren.

Activeer extra betaalpas

Extra betaalpassen opzeggen

Ligt de extra betaalpas stof te vangen omdat niemand hem meer gebruikt? Dan is het verstandig om hem op te zeggen. Dat kan in Rabo Online Bankieren.

Na het opzeggen kun je de betaalpas niet meer gebruiken bij geld- en betaalautomaten. Vergeet niet om de magneetstrip en chip van de opgezegde pas door te knippen. Let er ook op dat de naam en het rekeningnummer onleesbaar zijn. Gooi de stukjes daarna in de afvalbak voor het plastic. Je kunt de opgezegde betaalpas ook inleveren bij de Rabobank.

Zeg extra betaalpas op

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voor de extra betaalpas binnen is?

Dit duurt drie werkdagen. Je ontvangt de betaalpas via de post, de pincode krijg je apart ook per post opgestuurd.

Hoeveel extra betaalpassen kan ik bestellen?

Het maximum aantal extra betaalpassen bij een betaalrekening is 999 (maar dat zijn er wel erg veel).

Service en Contact