Biljetten en muntgeld bestellen

Contant geld bestellen via Rabobank Online Bankieren kan tot € 50.000 per week. Groot geld, of liever klein: jij kiest de biljetten en munten waarin we het bedrag voor je klaarleggen. We schrijven het bedrag meteen van je rekening af.

Ophalen

Je kiest zelf bij welke vestiging van de Rabobank en op welke dag je het geld ophaalt. We leggen het binnen drie tot negen werkdagen voor je klaar. Neem je legitimatiebewijs mee als je het geld op komt ophalen. Kun je toch niet langskomen? Dan storten we het bedrag terug op je rekening.

Kosten

Voor een bestelling van eurobiljetten betaal je € 2 per keer. Heb je muntrollen nodig? Dan betaal je € 0,35 per rol.

Bestel contant geld

Annuleren

Heb je het contant geld toch niet nodig? Dan kun je de bestelling annuleren. Dit is mogelijk tot aan het moment van het verzenden van de bestelling naar de leverancier. Vaak wordt de bestelling al na korte tijd doorgegeven aan de leverancier. Annuleren is dan meestal niet meer mogelijk. Wil je annuleren, neem hiervoor dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Buitenlands geld (vreemde valuta) bestellen

Heb je buitenlands geld nodig? Dit bestel je bij GWK Travelex.

Zoek een vestiging op Gwktravelex.nl

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik het geld mee?

We tellen het geld altijd terwijl je er bent zodat je zeker bent dat je het goede bedrag meekrijgt. Zo kom je thuis niet voor verrassingen te staan. Je krijg het geld mee in een sealbag of een envelop.

Ik heb direct geld nodig. Kan ik mijn bestelde geld eerder ontvangen?

Nee, helaas. Wij hebben minimaal twee werkdagen nodig om het geld voor je klaar te leggen.

Service en Contact