Contant geld opnemen en storten

Fooi voor de bezorger of een tientje in een verjaardagskaart. Soms is het heel handig om contant geld in huis te hebben. Of was jij de jarige en kreeg je geld? Dan stort je het misschien liever op je rekening.

Contant geld opnemen

Contant geld nodig? Lees hier hoeveel contant geld je mag opnemen.

Contant geld opnemen bij Rabobank en Geldmaat 

Met je betaalpas van Rabobank neem je standaard tot € 1.250 per week aan contant geld op bij geldautomaten van Rabobank en Geldmaat. Met een Rabo RiantPakket neem je tot € 5.000 per week aan contant geld op. Meer nodig? Verhoog dan tijdelijk de limiet van je betaalpas.

Locatiewijzer Geldmaat automaten Wijzig tijdelijk je limiet voor de geldautomaat

Contant geld opnemen bij andere banken

Bij andere Nederlandse banken neem je met je betaalpas van Rabobank één keer per dag tot € 250 aan contant geld op. Ben je op vakantie en wil je contant geld opnemen met een betaalpas in euro's of vreemde valuta? Houd er rekening mee dat buitenlandse banken lagere limieten kunnen hebben. Daar hebben wij helaas geen invloed op.

Contant geld storten bij Geldmaat en de Rabobank

Heb je flink gespaard, veel fooi verdiend of een gevulde verjaardagskaart gekregen? Stort je geld dan in een stortautomaat van Geldmaat of Rabobank.

Biljetten storten

Net als bij contant geld opnemen, heb je ook bij geld storten je betaalpas en pincode nodig.

Hiermee stort je per keer tot 200 eurobiljetten. De hoogte van het bedrag maakt niet uit. Alle biljetten worden geaccepteerd, ook die van € 200 en € 500.

Vind een stortautomaat bij je in de buurt

Muntgeld storten

Net zoals bij biljetten kun je ook munten storten in een automaat van Geldmaat. Je hebt daarvoor je betaalpas met pincode nodig.

Je stort tot ongeveer 1.300 euromunten per keer. Dit noemen we een deeltransactie. Een deeltransactie kun je herhalen tot de muntcontainer in het apparaat vol is. Als je een paar deeltransacties achter elkaar op dezelfde rekening doet, betaal je maar één keer de stortingskosten.

Vind een stortautomaat bij je in de buurt

Vreemde valuta (andere muntsoort) storten

Je kunt geen buitenlands geld (vreemde valuta) storten bij de Rabobank. Ga hiervoor naar een vestiging van GWK Travelex.

Zoek een vestiging van GWK Travelex op Gwktravelex.nl

Kosten van contant geld storten

Enveloppen vol briefjes en muntjes; je kunt op verschillende manieren contant geld storten. Wat betaal je daar voor?

Contant geld storten op je eigen rekening

Stort je op je eigen Rabobankrekening en gebruik je de betaalpas van die rekening? Dan betaal je € 2 per storting.

Contant geld storten op je eigen spaarrekening

Je kunt alleen geld storten op je betaalrekening met je betaalpas en de pincode. Je kunt geld overmaken van je betaalrekening naar je spaarrekening.

Service en Contact