Contant geld opnemen en storten

Fooi voor de bezorger of een tientje in een verjaardagskaart. Soms is het heel handig om contant geld in huis te hebben. Of was jij de jarige en kreeg je geld? Dan stort je het misschien liever op je rekening.

Contant geld opnemen bij de Rabobank

Met je bankpas van de Rabobank neem je standaard tot € 1.250 per week op bij geldautomaten van de Rabobank. Wil je je portemonnee nog wat verder vullen? Met een Rabo RiantPakket neem je tot € 5.000 per week op. Meer nodig? Bestel dan contant geld.

Meer lezen over contant geld bestellen

Contant geld opnemen bij andere banken

Bij andere Nederlandse banken neem je met je bankpas van de Rabobank één keer per dag tot € 250 op. Ben je op vakantie en heb je geld nodig voor een etentje? Houd er rekening mee dat buitenlandse banken lagere limieten kunnen hebben. Daar hebben wij helaas geen invloed op.

Contant geld storten bij de Rabobank

Heb je flink gespaard, veel fooi verdiend of een gevulde verjaardagskaart gekregen? Stort je geld dan in een stortautomaat in een van onze vestigingen.

Biljetten storten

Net als bij geld opnemen, heb je ook bij geld storten je bankpas nodig. Hiermee stort je per keer tot 200 eurobiljetten. De hoogte van het bedrag maakt niet uit.

Vind een Rabobank bij je in de buurt

Muntgeld storten

Je stort tot ongeveer 1.300 euromunten per keer. Dit noemen we een deeltransactie. Een deeltransactie kun je herhalen tot de muntcontainer in het apparaat vol is. Als je een paar deeltransacties achter elkaar op dezelfde rekening doet, betaal je maar één keer de stortingskosten.

Vind een Rabobank bij je in de buurt

Buitenlands geld (vreemde valuta) storten

Je kunt geen buitenlands geld (vreemde valuta) storten bij de Rabobank. Ga hiervoor naar een vestiging van GWK Travelex.

Zoek een vestiging van GWK Travelex op Gwktravelex.nl

Kosten van geld storten

Enveloppen vol briefjes en muntjes; je kunt op verschillende manieren je geld storten. Wat betaal je daar voor?

Geld storten op je eigen rekening

Stort je op je eigen Rabobankrekening en gebruik je de pas van die rekening? Dan betaal je € 1,50 per storting. Heb je meerdere rekeningen bij de Rabobank? Dan kun je de bankpas van de ene rekening gebruiken om te storten op je andere rekening. Maar let op: je betaalt dan € 9. Het is dus handiger om de pas te gebruiken van de rekening waarop je geld stort.

Geld storten op je eigen spaarrekening

Stort gratis je geld op de spaarrekeningen Rabo JongerenRekening en Rabo RegenBoogRekening. Je kunt geen geld storten op andere spaarrekeningen.

Geld storten op iemand anders rekening

Een storting op een Rabobankrekening van iemand anders kost € 9. Ook als je geld stort op de spaarrekening van iemand anders. Het is dus handiger om het geld eerst op je eigen rekening te zetten en daarna over te maken.

Service betalen en Contact