Geplande en voorspelde afschrijvingen bekijken

Wist je dat je online of via de app vooruit kan kijken? Je ziet hier welke bij- en afschrijvingen er binnenkort aankomen. We doen ook voorspellingen voor de komende maand. Dat geeft jou weer wat extra inzicht.

Log in

Online en in de app bekijken

In Rabo Online Bankieren en de Rabo App zie je via de knop ‘Toekomst’ het volgende:

Ingeplande bij- en afschrijvingen, zoals spaaropdrachtenAangemelde incasso’sVoorspellingen op basis van eerdere bij- en afschrijvingenEen filter waarmee je de voorspellingen tijdelijk kunt aan- en uitzetten

Zo vind je de geplande en voorspelde bij- en afschrijvingen:

  1. Log in op Rabo Online Bankieren of de Rabo App.
  2. Klik op 'Transactieoverzicht betaalrekening'.
  3. Klik op 'Toekomst' (boven je transacties).
Inloggen

Uitleg over de voorspellingen

Onder Toekomst komen automatisch voorspellingen te staan voor de komende maand. Dit gebeurt op basis van bedragen die minstens vijf keer eerder met een herkenbaar patroon zijn bij- of afgeschreven. Natuurlijk kunnen we niet álles voorspellen. Ook kunnen de bedragen afwijken van de werkelijkheid. Controleer dus altijd of de voorspellingen kloppen.

We bewaren geen voorspellingen en je kunt er geen rechten aan ontlenen. Of er iets automatisch afgeschreven wordt, hangt af van je betalingsverplichtingen en ingeplande opdrachten.

Dit kunnen we niet voorspellen:

Afschrijvingen van je creditcardWisselende kosten, bijvoorbeeld voor boodschappen of tankenVakantiegeld of een dertiende maandRabo pakketkostenGrote jaarlijkse bij- en afschrijvingen voor bijvoorbeeld je zorgverzekering of een lidmaatschap

Voorspellingen uitzetten (verbergen)

Wil je geen voorspellingen zien? Dat kan. Klik bovenaan de lijst van geplande opdrachten en voorspellingen op de filter ‘Toon voorspellingen’. Zo verberg je ze en zie je alleen je geplande opdrachten.

Service en Contact