Persoonlijke Lening

Lenen met een vaste looptijd en rente

  • vaste rente en looptijd
  • boetevrij extra aflossen, heropname niet mogelijk
  • kwijtschelding bij overlijden

Persoonlijke Lening: eenmalig lenen tegen vaste rente

De Persoonlijke Lening biedt zekerheid. U leent eenmalig een bedrag en lost dit af in vaste termijnen tegen een vaste rente. Een heropname is niet mogelijk, dus u weet van tevoren precies wanneer uw lening is afgelost. Een Persoonlijke Lening bedraagt minimaal € 2.500 en maximaal € 50.000.

Bereken wat een lening u maandelijks kost

Kenmerken

Lening opnemen

Bij het afsluiten van de Persoonlijke Lening wordt het bedrag in één keer overgeboekt naar uw betaalrekening.

Boetevrij extra aflossen

U kunt altijd zonder boete extra aflossen. U regelt dit zelf via Rabo Internetbankieren of via een overschrijvingsformulier.

Lening opzeggen

Vraag de aflosnota op met het af te lossen bedrag op de gewenste aflosdatum. Na betaling van het restantbedrag wordt een eventueel renteverschil verrekend met uw laatste maandbedrag. Zeg uw lening altijd schriftelijk op en vermeld uw overeenkomstnummer.

Kwijtschelding bij overlijden

Bij het Doorlopend Krediet heeft u kwijtschelding bij overlijden. Dit betekent dat de restschuld van uw lening wordt kwijtgescholden als u komt te overlijden. Zo laat u uw nabestaanden niet achter met een restschuld.

Inzicht in uw lening

Als u een Persoonlijke Lening afsluit, spreekt u met ons af hoeveel u maandelijks automatisch aflost. Het bedrag dat u per maand aflost, vindt u op uw kredietoverzicht en in Rabo Internetbankieren. U kunt ook tussentijds een overzicht opvragen van de nog resterende termijnen.

Kosten

Kosten Persoonlijke Lening

Elke maand betaalt u een vast bedrag aan rente en aflossing. Dit bedrag wordt automatisch van uw rekening afgeschreven. U kunt er ook voor kiezen een extra deel of het hele bedrag in één keer boetevrij af te lossen.

Uw maandbedrag berekenen

Tarieven Persoonlijke Lening (PDF)

Overzicht rentewijzigingen (PDF)

Voorwaarden

Voorwaarden Persoonlijke Lening

Informeer uzelf goed, voordat u een lening afsluit.

Bekijk de productinformatie Persoonlijke Lening (PDF)

Bekijk de voorwaarden Persoonlijke Lening 2010 (PDF)

Melding bij BKR

Als u bij ons een krediet aanvraagt, kunnen wij informatie opvragen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Wij zijn verplicht te melden bij het BKR hoeveel krediet wij u geven. Mocht u niet op tijd betalen, dan moeten we dit ook melden. Het BKR houdt uw gegevens bij om te voorkomen dat u meer leent dan u kunt terugbetalen.

Lees meer over het Bureau Krediet Registratie op www.bkr.nl

Informatie bij aanvraag

Voor dit product is het Europees Standaard Informatieformulier voor consumentenkrediet beschikbaar. Als u een offerte aanvraagt, krijgt u informatie meegestuurd die is gericht op uw persoonlijke situatie. Hiermee kunt u kredietproducten van andere aanbieders vergelijken.

Contact

Rabobank