Man heeft een afspraak via videogesprek

Afspraak maken

Of je nu droomt van je eerste koophuis of groter wilt wonen: wij helpen je graag om financieel gezond te wonen. Daarom denken we graag met je mee. Maak een afspraak voor een gratis oriënterend hypotheekgesprek. Dit kan makkelijk online via videogesprek, telefoon of op kantoor.

Advieskeuze Reviews

Veelgestelde vragen

Wat is een videogesprek

Voor een gesprek met een financieel adviseur van Rabobank hoef je de deur niet uit. Je voert het gesprek via video waar en wanneer het jou uitkomt. Tijdens het gesprek bespreken we dezelfde onderwerpen als bij een afspraak op kantoor. Je bespaart reistijd en je voert het gesprek in je eigen omgeving.

Meer informatie over een videogesprek
Kan ik ook op gesprek bij de bank?

Om de effecten van het coronavirus te beperken, voeren we de gesprekken bij voorkeur online of telefoon. Als het écht nodig is, is het ook mogelijk een afspraak op kantoor te maken. Elke lokale Rabobank houdt één of meer kantoren open om je zo goed mogelijk te blijven helpen. Daarbij nemen we uiteraard de hygiënemaatregelen in acht.

Wat kan ik verwachten tijdens een gesprek?

Oriëntatiegesprek:
Het oriëntatiegesprek is een gratis gesprek waarin de financieel adviseur samen met jou de mogelijkheden bekijkt. Jullie bespreken samen je financiële situatie en de wensen die je hebt. De adviseur geeft algemene informatie over de producten die mogelijk interessant voor je zijn. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.


Adviesgesprek:
Een adviesgesprek is een betaald gesprek. Tijdens het adviesgesprek bespreek je samen met de adviseur jouw financiële situatie. Jullie bespreken welke producten het beste bij jou passen en welke kosten daarbij horen. De financieel adviseur werkt het advies voor je uit zodat je alles nog eens rustig door kunt lezen.

Zijn er kosten verbonden aan het gesprek?

Een oriëntatiegesprek is gratis. Aan het adviesgesprek zijn kosten verbonden. Er gelden andere tarieven voor de advies- en afsluitkosten als je je bestaande hypotheek bij Rabobank wil wijzigen. Bijvoorbeeld als je je hypotheek wil ophogen om te verbouwen of als je hypotheekadvies nodig hebt in geval van uit elkaar gaan.

Lees meer over hypotheekadvies en kosten
Moet ik iets meenemen als ik op gesprek kom?

In het gesprek maken we een inschatting van wat je kunt lenen en de bijbehorende (bruto) maandlasten. Hiervoor hebben wij onder andere jouw inkomensgegevens nodig. Zorg er daarom voor dat je deze bij de hand hebt tijdens het gesprek.

Hypotheek via een tussenpersoon

Voor hypotheekadvies kun je ook terecht bij tussenpersonen. Deze adviseurs hebben een samenwerking met meerdere hypotheekaanbieders, waaronder met Rabobank. Zij adviseren je en kijken samen met jou welke hypotheek het beste bij jouw situatie past.

Zoek een tussenpersoon bij jou in de buurt