Videogesprek

Tegenwoordig hoef je de deur niet meer uit om een financieel adviseur te spreken. Je kunt namelijk financieel advies krijgen via een videogesprek. Dat is online een gesprek voeren via je computer, laptop, tablet of smartphone. Gewoon thuis vanaf je bank of waar je ook bent.

Wat is een videogesprek?

Eigenlijk is een videogesprek precies hetzelfde als een live gesprek met een financieel adviseur, maar dan via video. Er worden dezelfde onderwerpen besproken als bij een live afspraak. Je bespaart alleen een hoop reistijd en je zit in je eigen omgeving.

Hoe veilig is een videogesprek?

Praten over jouw financiële situatie wil je alleen in een veilige omgeving, ook online. Wij vinden jouw privacy net zo belangrijk als jij dus bieden we met videogesprek een veilige omgeving. Je ontvangt een link naar een beveiligde omgeving waar je een-op-een met de adviseur kunt spreken.

Videogesprek met jouw computer, laptop, tablet of smartphone

Je voert een videogesprek vanaf iedere plek waar je online bent. Dit kan via je computer, laptop, tablet of smartphone. Het is wel makkelijk als je een groot scherm hebt tijdens een videogesprek, dan kunnen we eenvoudig het scherm met je delen.

Bekijk hoe een videogesprek werkt

Wil je financieel advies via video?

Ga naar het online formulier en geef aan waarover je advies wilt: 

  1. Het kopen van een huis.
  2. Oversluiten van je hypotheek.
  3. Verhogen van je hypotheek.

En wanneer we je kunnen bellen voor het maken van de afspraak.

Vraag een videogesprek aan

Videogesprek overige producten

Op dit moment is het videogesprek alleen mogelijk voor hypotheekgesprekken. We werken achter de schermen om videogesprek ook voor andere onderwerpen mogelijk te maken.

Quotes van gebruikers

"Dit was de eerste keer op deze wijze. De verbinding was prima, het gesprek verliep probleemloos. Samengevat een prima ervaring." 

"Zelf woonachtig op Terschelling, geweldige en snelle service vanuit de Rabobank." 

"Ideaal om vanuit huis zo'n gesprek te voeren. Beter dan telefonisch, toch met beeld erbij. Ook beter dan helemaal naar een filiaal te gaan."