PASSI

Van PASSI naar passie

PASSI is meer dan alleen een betaalpas. Het staat voor inspiratie en talenten ontwikkelen. PASSI is op eigen benen leren staan dankzij je passie.

Ontdek PASSI op Instagram

Wat is PASSI?

Het platform PASSI is onderdeel van de Rabo JongerenRekening. Wanneer je kind 12 jaar wordt, krijgt hij of zij toegang tot PASSI. Hieraan zijn een hoop toffe voordelen verbonden.

Talent ontwikkelen

PASSI drijft talent door jongeren de kans te geven stage te lopen en interessante clinics te volgen. Ze kunnen op deze manier leren wat ze interessant vinden en waar ze goed in zijn. Tijdens PASSI-evenementen kunnen ze deze passie delen met andere jongeren.
PASSI is niet alleen leuk, maar ook nog eens heel nuttig. Het is de eerste stap naar een droombaan. Door stage te lopen of een clinic te volgen, heeft je kind een streepje voor.

Geld verdienen

PASSI laat jongeren zien hoe je geld kunt verdienen met een passie. Misschien is dat wel als blogger of als stagiair bij een tijdschrift. Daarnaast geven we tips en tools waarmee jongeren geld kunnen sparen om hun passie te financieren. Zo leren ze verantwoordelijk met hun geld om te gaan en op eigen benen te staan. Zo staat PASSI voor onafhankelijkheid en vrijheid.

Ontdek PASSI op Instagram

Cashflow: geldtips voor je passie

Cashflow is een vierdelige, online serie voor jongeren over de bewustwording van geld. In deze serie leren ze samen met hun idool hoe je om moet gaan met een budget. De opdracht is om geld uit te geven aan een thema én om zoveel mogelijk geld over te houden voor hun passie. De keuzes bespreken ze met elkaar. Youtubers als Bilal, Delany, Qucee en Marije gaan samen met een jongere deze uitdaging aan.

PASSI-pas

De PASSI-pas

De PASSI-pas is onderdeel van de Rabo JongerenRekening. Je kind kan deze met jouw toestemming gratis aanvragen. Met de pas kan hij of zij:

Toegang hebben tot online bankieren (via je mobiel of desktop)Betaalverzoeken versturen bij het voorschieten van geld

Meer over de Rabo JongerenRekening

Omwisselen PASSI-pas voor een Wereldpas voor jongeren

Heeft je kind een PASSI-pas maar wil hij of zij graag een Wereldpas? Dit kan je kind makkelijk zelf aanvragen via de Rabo Online Bankieren omgeving. Ga naar ‘zelf regelen’, klik op 'bankpas' en vraag hier een Wereldpas voor jongeren aan.