PASSI

Van PASSI naar passie

Wist je dat als je al jong om leert gaan met geld, je dit later voordelen oplevert? Uit onderzoek blijkt namelijk dat van de jongeren die vanaf hun jeugd goed met geld leren omgaan, 46% later minder snel in geldproblemen komt. Wanneer je geld kunt verdienen met je passie is dit helemaal een win-win situatie. Om je hier bij te helpen is er PASSI.

Wat is PASSI?

PASSI staat voor jongeren zelfstandig maken in de wereld van geld. Want wie voor zijn eigen inkomsten kan zorgen, kan op eigen benen staan. En hoe leuk is het als je met je eigen passie geld kunt verdienen? PASSI is een social platform van Rabobank waar je tips en tricks vindt over talent ontwikkeling en omgaan met geld. We delen real life stories van influencers en ondernemers met je en ook zij geven je tips over talent ontwikkeling en investeren in je passie.

Volg PASSI op Instagram Volg PASSI op YouTube

Nieuwste serie: PASSI AfterClass

Dat de zomerperiode er dit jaar behoorlijk anders uitziet hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Geen eindexamen(-feestjes), verre reizen óf baantjes op je favoriete festivals. Voor veel van jullie is de zomerperiode dé tijd om nieuwe dingen te ontdekken, geïnspireerd te raken en te ondernemen. En dat kan nog steeds! In PASSI AfterClass vind je tools, lessen en inspiratie om van je passie werk te maken. De AfterClasses worden gegeven door de besten in hun vak, zij die werk van hun passie hebben gemaakt en daarin uitblinken. Deze experts delen via het YouTube kanaal van Rabo PASSI met jullie hun inspirerende verhalen en waardevolle tips: 

  • Carice van Houten (acteren): vanaf 19 augustus 2020 te zien op YouTube 
  • Jack $hirak (muziek produceren): vanaf 26 augustus 2020 te zien op YouTube 
  • Daniëlle Cathari (kleding ontwerpen): vanaf 2 september 2020 te zien op YouTube

En er is meer, je kunt namelijk een digitale 1-1 Instagram livesessie winnen door mee te doen aan de challenge van de experts.   

Meer informatie over PASSI AfterClass en de challenge

"Sparen is investeren in jezelf"

- Ghalil - acteur in wording

"Je gespaarde geld kan je uitgeven aan dingen die je leuk vindt en waar jij een toekomst in ziet"

-Delany- artiest

PASSI op YouTube

Op het Rabo PASSI YouTube kanaal geven we je tips en tricks over hoe je geld kunt sparen en verdienen met je passie via verschillende videoformats. Heb jij onze laatste serie al gezien? Bekende gamers, artiesten en acteurs vertellen je hoe zij zijn begonnen met geld verdienen door hun passie en hoe ze een extra zakcentje overhouden door slim om te gaan met geld!

PASSI-pas

PASSI op Instagram

Altijd op de hoogte blijven van nieuwe PASSI video’s, tips, tools en tricks? Volg Rabo Passi op Instagram. Het platform om je talent te ontwikkelen en tips te vinden over hoe je geld kunt verdienen met je passie.

Wat voor Formats zijn er al?

Op PASSI vind je regelmatig toffe formats om je passie te kickstarten. Met Push je PASSI 2019 was het bijvoorbeeld mogelijk om op het Instagram kanaal van PASSI je ondernemingsplan te pitchen voor een jury van influencers. Zo maakte je kans op een deelname aan de YouTube serie PUSH JE PASSI en een geldbedrag van €10.000! 

Rabo JongerenRekening

PASSI is onderdeel van de Rabo JongerenRekening. Dit is een gratis betaalrekening voor jongeren tot 18 jaar, maar wel met een toeziend oog als ouder. Heb je nog geen Rabo JongerenRekening?

Gratis betaalrekeningRood staan is niet mogelijkOuderlijk toezicht op de betaalrekeningOntvang een leuk welkomstcadeau
Log in en open direct

Meer lezen over de Rabo JongerenRekening

PASSI-pas of Rabo WereldPas

Jongeren tussen de 12 tot en met 17 jaar ontvangen de PASSI-pas (betaalpas) bij het openen van de Rabo JongerenRekening. Heb je een PASSI-pas, maar wil je graag een Rabo WereldPas voor jongeren? Dat kan. Dezelfde betaalpas, alleen een ander uiterlijk. 

  • Jongeren: Ga via de Rabo App/Online Bankieren omgeving naar 'Zelf regelen', klik op 'Betaalpas' en vraag hier een Rabo WereldPas voor jongeren aan. 
  • Ouders: Ga via de Rabo App/Online bankieren omgeving naar 'Zelf regelen', klik op 'Bankieren voor je kind' en vraag hier een Rabo WereldPas voor jongeren aan.