PASSI: geld verdienen en talent ontwikkelen

Passies en talenten ontwikkelen. Als Rabobank helpen we jongeren om van hun passie hun droombaan te maken en daar ook geld mee te verdienen. Uit onderzoek blijkt dat hoe eerder jongeren leren omgaan met geld, des te groter de kans is dat zij snel financieel op eigen benen kunnen staan. Dit vinden we belangrijk en daarom hebben wij PASSI. PASSI is er voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar.

Vervangen van de pinpas voor de PASSI-pas gaat gemakkelijk online. Geef als reden op PASSI.

PASSI LIVE

Op zaterdag 24 november vindt de tweede editie van PASSI LIVE plaats. Dit is een gratis concert met optredens van bekende Nederlandse artiesten voor klanten met een Rabo JongerenRekening in de leeftijd van 12-17 jaar. Bekijk het filmpje om te zien hoe de 1e editie is verlopen. Je kunt je vanaf nu aanmelden. Meer informatie over het aanmelden voor PASSI LIVE, het winnen van 2 kaartjes voor dit concert, het programma etc. staat op Rabobank.nl/passilive.

Wat is PASSI?

PASSI is dé pinpas die hoort bij de Rabo JongerenRekening voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar. PASSI is niet zomaar een pinpas: er zit veel meer in deze pas dan u denkt. Uw kind kan er mee betalen en andere geldzaken mee regelen, maar speciaal voor PASSI-houders bieden we ook exclusiviteit en veel voordeel. Zo kan uw zoon of dochter bijvoorbeeld gave stages lopen en (sport)clinics volgen om zo creatief talent te benutten en ontwikkelen. Op deze manier helpen en inspireren we jongeren om geld te verdienen en hun talenten te ontdekken.

Wat kan uw kind met PASSI?

  • Betaalrekening beheren
  • Mobiel bankieren met de Rabo Bankieren App
  • Rabo Alerts instellen bijvoorbeeld als het salaris gestort is
  • Een betaalverzoek sturen bij het voorschieten van geld
  • Beloningen krijgen als ze maandelijks sparen, bijvoorbeeld een Efteling-kaartje
  • Tips krijgen om geld te verdienen

PASSI aanvragen

PASSI is met uw toestemming gratis aan te vragen. Dit kan als uw kind een Rabo JongerenRekening heeft en tussen de 12 en 18 jaar is. Heeft uw kind nog een Rabo WereldPas? Dan kan deze worden vervangen door een PASSI-pas. Dit kunt u of uw kind regelen via online bankieren. Heeft uw kind nog geen Rabo JongerenRekening bij ons? Dan kunt u samen met uw kind gemakkelijk een nieuwe rekening openen.

Rabobank.nl/passi

Met de PASSI-pas hebben jongeren toegang tot de Rabo JongerenRekening maar ook tot alle exclusiviteit die wij bieden op rabobank.nl/passi. Ze maken kans op alles wat we aanbieden bij de categorieën kansen, stories en voordeeltjes. Zo maken jongeren bijvoorbeeld kans om stage te lopen bij een gaaf bedrijf of lopen ze een dag mee met een topsporter. Met PASSI bieden we inspiratie, tips en handige tools om geld te verdienen en van hun passie hun werk te maken. Alles om het talent van jongeren te ontdekken en te ontwikkelen.

Contact

Rabobank