PinPin de coolste zakgeld app

Rabo PinPin

Let op: De Rabo PinPin app stopt

Rabobank stopt met het aanbieden van de Rabo PinPin app. 

Heb je de Rabo PinPin app al gedownload? Dan kun je de app nog gebruiken tot 5 april. Daarna werkt de app niet meer.

Heb je hier vragen over? Kijk dan hier:

Veelgestelde Vragen – Rabo PinPin app stopt

Rabo PinPin is de coolste zakgeld-app. Een gratis game voor kinderen van 6 tot 12 jaar, plus een fijne zakgeldhulp voor ouders. Leer samen met PinPin je kind op een veilige manier en spelenderwijs om te gaan met geld. En dat is fijn, want ‘jong geleerd, is oud gedaan’.

Rabo PinPin: voor kids en ouders

Pinguïn PinPin wil eten en spelen. Verdien pegels (virtueel geld) en zorg goed voor PinPin, dan kom je steeds een level hoger en groeit de kennis over hoe je met geld omgaat. Kijk mee met de PinPin game van je kind en geef pegels als beloning. Ook is er een handige zakgeld hulp. Als je een Rabo JongerenRekening voor je kind hebt, kun je deze koppelen aan de Rabo PinPin app. Zie hoeveel saldo er op de betaalrekening staat, speel onbeperkt met PinPin en maak samen spaardoelen aan. Goed om te weten: in de app kan geen echt geld worden uitgegeven.

Heb je nog geen gratis Rabo JongerenRekening?

De Rabo JongerenRekening is een gratis betaalrekening voor kinderen tot 18 jaar. Met deze betaalrekening leert je kind stapgewijs om te gaan met geld, met jou als ouder aan het roer. 

Gratis betaalrekeningJe kind kan niet rood staanAls ouder instellen wat je kind mag met de betaalrekeningMooi welkomstcadeau

Wil je meer weten over de Rabo JongerenRekening?

Bekijk Rabo JongerenRekening

P.S. Heb jij ook steeds minder vaak contant geld in huis voor zakgeld? Niet gek met een digitaliserende samenleving. Stel automatisch zakgeld overboeken in naar de Rabo JongerenRekening van je kind. Dan hoef je niet meer op zoek naar contant geld. 

Veelgestelde vragen over de Rabo PinPin app

Kost Rabo PinPin geld?

Nee, de app Rabo PinPin is gratis. In de app kan ook geen echt geld worden uitgegeven.

Hoe zit het met privacy in de PinPin app?

De Rabo PinPin is een app van de Rabobank. Om de Rabo PinPin app en de Rabo JongerenRekening te koppelen, maak je gebruik van de Rabo Scanner of je persoonlijke inlogcode. Dit is een veilige manier van authenticatie. Daarna geef je toestemming voor het verstrekken van informatie (het bedrag dat op de rekening staat) aan de Rabo PinPin app. Deze toestemming kun je altijd weer intrekken. 

Na het koppelen van de Rabo PinPin app met de Rabo JongerenRekening zie je het geld dat op de betaalrekening staat in de app. Op de telefoon wordt geen rekening- en transactie informatie gedownload (en dus ook niet bewaard). Kortom, nergens word je naam of IBAN-nummer opgeslagen. Zo kun je de informatie nooit herleiden naar jou of je kind.

Marker nodig? Download deze hier Waar vind ik meer informatie over de PinPin app?