Clubsupport

Lidmaatschap

Maak het verschil in jouw buurt

Lidmaatschap

Maak het verschil in jouw buurt

Als klant draag je indirect bij aan een mooiere wereld. De Rabobank is namelijk een coöperatie. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Jaarlijks geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Goed voor jou & goed voor de wereld om je heen dus. Door lid te worden, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen. Doe je mee?

Lid worden betekent:

Gratis toegang met 1 druk op de knop Stemrecht om o.a. mee te beslissen naar welke club of vereniging onze winst gaat Korting op exclusieve events Rabo &Co magazine 3 keer per jaar op je deurmat

Lid worden bij Rabobank. Jij doet toch ook mee?

Hoe gaat dat precies?

1. Registreer je
Hier zijn geen kosten aan verbonden. Opzeggen? Daar doen we niet moeilijk over, dat kan op ieder moment.

2. Krijg toegang 
In de Rabo App vind je steeds meer activiteiten voor leden terug. Je kunt er voor kiezen om gewoon even rond te kijken, of om gelijk mee te doen.

3. Doe mee 
We houden van actieve en betrokken leden. Graag nodigen we je daarom uit deel te nemen aan een van de events, mee te denken met de bank of meteen de handen uit de mouwen te steken voor jouw favoriete club of vereniging. Maar niets moet! We vinden het al fijn dat je er gewoon bent.

Heb je nog vragen? De kans is groot dat je hieronder het antwoord vindt:

Ben je als klant automatisch lid?

Nee, maar je kunt wel heel makkelijk lid worden als je bent ingelogd.

Ja, ik wil lid worden

Kun je zonder rekening ook lid worden?

Nee, helaas niet. Lid worden kan alleen als je ingelogd bent in de app of op onze website. Om toegang te krijgen tot die omgeving, heb je een betaalrekening nodig.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Als je inlogt kun je via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’ je lidmaatschap per direct opzeggen.