Als lid vervul jij een belangrijke rol: je denkt en beslist met ons mee.

Leden

De Rabobank is ruim 110 jaar een coöperatie. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Al bijna 2 miljoen! Als lid vervul jij een belangrijke rol: je denkt en beslist met ons mee. Zo hebben we een aandeel in elkaar.

Word lid!

Jouw voordelen

Rabo&Co magazine 

Drie keer per jaar brengen wij de Rabo&Co. Rabo&Co is een nieuw magazine met de focus op jouw leefomgeving. Ondernemers, klanten en leden nemen ons in hun verhalen mee in de keuzes die zij dagelijks maken. Voor zichzelf én de maatschappij. Als lid kan je de Rabo&Co thuis ontvangen. Kosteloos!

Kijk hier voor meer info over Rabo&Co

Ledenraad

Ben je al lid, maar wil je nóg meer betekenen voor je omgeving? Neem dan contact op met jouw lokale Rabobank, om lid te worden van de ledenraad. Zo kan je bij diverse onderwerpen meedenken en -beslissen over de bank en onze inzet voor de samenleving.

Ledenaanbiedingen

Lid zijn van de Rabobank levert je aantrekkelijke voordelen op. In iedere uitgave van Dichterbij vind je speciale ledenaanbiedingen.

Bekijk actuele ledenaanbiedingen

Bijeenkomsten

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en contacten te delen met leden. Daarom organiseren we verschillende ledenbijeenkomsten.

Lezingen: Interessante lezingen over verschillende thema's. Van leefbaarheid en vrijwilligerswerk, tot ondernemersklimaat en educatie.Evenementen: Onze evenementen zijn voor iedereen! Maar soms ook specifiek voor een doelgroep, zoals studenten of ondernemers.Themagroepen: Werk samen met andere Rabobankleden aan een kwestie in de lokale gemeenschap.Netwerksessies: Ontmoet andere leden van de bank en inspireer elkaar door ervaringen uit te wisselen.