Ek hockey dames 2021

Ga met korting naar het EK Hockey 2021

En sponsor je favoriete hockeyclub

Wil jij met 10% korting naar het EK Hockey in Amsterdam én een hockeyclub steunen? Koop dan je kaarten via Rabobank! Een deel van het bedrag dat jij voor je kaartje betaalt, doneren wij aan de club van jouw keuze óf aan de Hockey Foundation.

Koop je kaarten via de Rabo App

Meer informatie over het lidmaatschap

EK Hockey 2021 

Van vrijdag 4 juni tot en met zondag 13 juni worden er 40 topwedstrijden gespeeld in het Wagener Stadion in Amsterdam. De dames- en herenteams wisselen elkaar af, dus je hoeft geen wedstrijd te missen.

Speciaal voor leden 

Jouw kaarten voor het EK scoor je heel eenvoudig via de Rabo App. Tenminste, als je lid van Rabobank bent. Ben je nog geen lid? Je regelt het gratis en binnen een minuut via de app of website.

Krijg je al zin om te gaan? 

Trek je oranje shirt aan en kom het Nederlandse team aanmoedigen! Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Voor ieder lid zijn er maximaal 12 kaarten beschikbaar.

 

Koop je kaarten via de Rabo App
EK hockey heren 2021

Rabobank: trotse partner van het EK Hockey 2021

Van sport tot cultuur: lokale verenigingen zijn heel belangrijk voor het welzijn van alle Nederlanders. De coöperatieve Rabobank support ze daarom graag. Zo zijn we al sinds 1998 trotse partner van de KNHB en het EK Hockey.

Heb je nog vragen? De kans is groot dat je hieronder het antwoord vindt:

Hoe zit het met corona?

Er kan alleen publiek aanwezig zijn als de dan geldende coronamaatregelen het toelaten. De organisatie van het EK Hockey houdt de coronaontwikkelingen daarom goed in de gaten en informeert je over de laatste stand van zaken. Veiligheid staat voorop – zowel die van de sporters, officials en vrijwilligers als van jou als toeschouwer.

Hoe koop ik een kaartje?

Ga in de app naar Service, klik op Lidmaatschap en vervolgens op Kaarten EK Hockey. Daar vind je de prijzen en beschikbaarheid. Wil je kaarten kopen? Dan word je doorgeleid naar Eventim, de officiële ticketpartner van het EK Hockey 2021. De ledenkorting wordt automatisch verrekend. Je kunt in totaal 12 kaarten kopen en maximaal 6 keer bestellen. De voorwaarden en beschikbaarheid van Eventim zijn leidend. Heb je vragen over je kaartje? Neem dan even contact met ze op.

Hoe werkt het doneren?

Na het EK krijg je van ons een e-mail. Daarin leggen we uit hoeveel je kunt doneren en kun je kiezen aan welke vereniging je wilt doneren. Maak je geen keuze, dan gaat jouw deel van de opbrengst automatisch naar de Hockey Foundation. Dit initiatief van Rabobank en de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) geeft kinderen in kwetsbare wijken de kans om bij een vereniging te hockeyen.