PASSI

Van PASSI naar passie

Wist je dat als je al jong om leert gaan met geld, je dit later voordelen oplevert? Uit onderzoek blijkt namelijk dat van de jongeren die vanaf hun jeugd goed met geld leren omgaan, 46% later minder snel in geldproblemen komt. Wanneer je geld kunt verdienen met je passie is dit helemaal een win-win situatie. Om je hier bij te helpen is er PASSI.

Jonge vrouw

Wat is PASSI?

PASSI staat voor jongeren zelfstandig maken in de wereld van geld. Want wie voor zijn eigen inkomsten kan zorgen, kan op eigen benen staan. En hoe leuk is het als je met je eigen passie geld kunt verdienen? PASSI is een social platform van Rabobank waar je tips en tricks vindt over talent ontwikkeling en omgaan met geld. We delen real life stories van influencers en ondernemers met je en ook zij geven je tips over talent ontwikkeling en investeren in je passie.

Volg PASSI op YouTube
Delany

Delany

artiest

“Je gespaarde geld kan je uitgeven aan dingen die je leuk vindt en waar jij een toekomst in ziet”

PASSI-pas

PASSI op Instagram

Altijd op de hoogte blijven van nieuwe PASSI video’s, tips, tools en tricks? Volg Rabo Passi op Instagram. Het platform om je talent te ontwikkelen en tips te vinden over hoe je geld kunt verdienen met je passie.

PASSI op YouTube

PASSI op YouTube

Trailer | PASSI AfterClass - Exclusief les van Carice Van Houten, Jack $hirak & Danielle Cathari

Trailer | PASSI AfterClass - Exclusief les van Carice Van Houten, Jack $hirak & Danielle Cathari.

Bekijk de volledige serie op Youtube
PASSI op YouTube

Trailer | PASSI AfterClass - Exclusief les van Carice Van Houten, Jack $hirak & Danielle Cathari

PASSI op YouTube

Trailer | Push je PASSI met JOSYLVIO, JESSIE MAYA, JOOST, MARIJE ZUURVELD, SNELLE, NESIM en host DEFANO

PASSI op YouTube

8BAANVRAGEN | Is meedoen aan Wie is de Mol JESSIE MAYA'S droom?

Rabo JongerenRekening

PASSI is onderdeel van de Rabo JongerenRekening. Dit is een gratis betaalrekening voor jongeren tot 18 jaar, waar de ouder op meekijkt. Heb je nog geen Rabo JongerenRekening?

Gratis betaalrekeningRood staan is niet mogelijkOuderlijk toezicht op de betaalrekeningOntvang een leuk welkomstcadeau
Meer lezen over de Rabo JongerenRekening

PASSI-pas

We geven geen PASSI-pas meer uit. Heb je nog een PASSI-pas? Daar kun je gewoon mee blijven betalen. Wanneer de verloopdatum wordt bereikt, krijg je automatisch van ons een Rabo WereldPas. Wil je je PASSI-pas al eerder laten vervangen voor een Rabo WereldPas? Vraag dit aan via de Rabo App of Rabo Online Bankieren:

Jongeren: Ga via de Rabo App of Rabo Online Bankieren naar 'Service' en vraag hier een Rabo WereldPas voor jongeren aan. Ouders: Ga via de Rabo App of Rabo Online bankieren naar 'Bankieren met je kind' en vraag hier een Rabo WereldPas voor jongeren aan.