Cashflow is onderdeel van PASSI

Cashflow: geldtips voor je passie

Cashflow is een vierdelige, online serie voor jongeren (12-17 jaar) over de bewustwording van geld. In deze serie leren ze, samen met hun idool, hoe je om moet gaan met een budget. De opdracht is om geld uit te geven aan een thema én om zoveel mogelijk geld over te houden voor hun passie. De keuzes bespreken ze met elkaar en zo leren ze al vroeg bewust om te gaan met geld. Youtubers als Delany, Qucee en Marije gaan samen met een jongere deze uitdaging aan.

Op eigen benen staan

Cashflow is een voorbeeld van PASSI. PASSI laat jongeren zien hoe je geld kunt verdienen met een passie. Misschien is dat wel als YouTuber of met een ander talent. Daarnaast geven we tips waarmee jongeren geld kunnen sparen om hun passie te financieren. Zo leren ze verantwoord met hun geld om te gaan en op eigen benen te staan. Een rekening kan hier ook bij helpen.

Jonge man en vrouw

Wat is PASSI?

PASSI staat voor jongeren zelfstandig maken in de wereld van geld. Want wie voor zijn eigen inkomsten kan zorgen, kan op eigen benen staan. Hoe? Door jongeren te stimuleren zelf geld te verdienen met hun passie en tips en tricks te geven over omgaan met (dit verdiende) geld.

Naar PASSI op YouTube

PASSI, onderdeel van de Rabo JongerenRekening

Een betaalrekening voor jongeren tot 18 jaar om te bankieren, maar wel met een toeziend oog als ouder.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer