Goudenhandruksparen komt vrij

Mijn goudenhanddruktegoed komt vrij

Het einde van de looptijd van je Rabo GoudenHanddrukSparen of andere goudenhanddrukspaarrekening is in zicht. En dat betekent dat je voor een keuze staat die je binnen zes maanden na de einddatum moet maken: ga je doorsparen, uitkeren of afkopen?

Je mogelijkheden

Doorsparen

Je kunt ervoor kiezen om je Rabo GoudenHanddrukSparen te verlengen. Neem hiervoor contact met ons op. Verlengen is mogelijk tot 31 december van het jaar dat je jouw AOW-leeftijd hebt bereikt. Doorsparen kan bij ons of bij een andere partij.

Periodiek laten uitkeren

Veel mensen kiezen ervoor om vanaf de einddatum het opgebouwde bedrag te laten uitkeren als aanvulling op het inkomen. Dit kun je regelen met Rabo GoudenHanddrukUitkering. Laten uitkeren kan bij ons of via een andere partij.

Bekijk Rabo GoudenHanddrukUitkering

Afkopen

Je kunt er ook voor kiezen om het volledige bedrag in je Rabo GoudenHanddrukSparen in één keer op te nemen. Je betaalt dan over het hele bedrag meteen en in een keer loonbelasting en hier zijn administratiekosten aan verbonden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen? Chat met ons. Wij geven geen advies, wel inzicht in de productkenmerken en –voorwaarden waarmee je zelf een onderbouwde keuze kunt maken. Wil je eerst meer inzicht in jouw persoonlijke (toekomstige) financiële situatie, vraag dan een kosteloos oriëntatiegesprek aan.

Lees meer over het oriëntatiegesprek