Beleggingen overboeken naar andere aanbieder

Wil je je beleggingen overboeken naar een andere aanbieder? Hieronder lees je hoe je dit doet of neem contact op met je adviseur.

Overboeken naar een Nederlandse bank

Vul bij de andere Nederlandse aanbieder een overboekingsformulier in. Deze externe partij stuurt het formulier dan naar ons. De verwerking en het afwikkelen van de Overboekservice Effecten neemt tijd in beslag. De verwerkingsduur hangt af van de betrokken effecten.

Vanaf het moment waarop de nieuwe bank een volledig en juist ingevuld aanvraagformulier heeft ontvangen, gelden de volgende richtlijnen:

effecten verhandelbaar op een gereguleerde beurs binnen de EU: gemiddeld 10 werkdagen effecten verhandelbaar op een gereguleerde beurs in de USA, Canada en UK: gemiddeld 10 werkdagen effecten verhandelbaar op andere beurzen dan genoemd onder 1) en 2): op basis van inspanningsverplichting

Kosten overboeken beleggingen

Aan het overboeken zijn kosten verbonden. Deze vind je in onze tarievenbrochure.

Overboeken naar een buitenlandse bank of aanbieder

Wil je je beleggingen overboeken naar een aanbieder in het buitenland? Neem dan contact op met deze aanbieder. De afspraken die wij met Nederlandse banken hebben voor het overboeken, gelden niet voor buitenlandse aanbieders.

Neem contact met ons op