Vermoeden misbruik of fraude betaalpas

Heb je het idee dat er misbruik is gemaakt van je betaalpas? Of zie je een betaling met je betaalpas op je bankrekening wat niet klopt? Voorkom verder misbruik en blokkeer zo snel mogelijk je pas. Dit kan tijdelijk, zodat je rustig kunt uitzoeken wat er aan de hand is. Ben je zeker van misbruik van je betaalpas? Vervang dan je pas.

Blokkeer je betaalpas tijdelijk online of in de app

Je betaalpas blokkeer je tijdelijk het snelst in de Rabo App. Dit kan op elk moment. Dus ook als je ‘s nachts ligt te piekeren of iets raars hebt gemerkt tijdens het pinnen. Gebruik je de app nog niet? Blokkeer je pas dan tijdelijk in internetbankieren.

Als er iets mis is

Is het tijdelijk blokkeren gelukt? Dan kun je een moment nemen om uit te zoeken wat er aan de hand is. Misschien kun je die onbekende afschrijving toch verklaren. Klopt er echt iets niet? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar wat er precies is gebeurd.

Vermoed je dat iemand gebruik kan maken van je betaalpas? Maar zie je geen afschrijving met een betaalpas op je rekening die niet klopt? Vervang dan je betaalpas.

Deblokkeer je betaalpas

Is de kust veilig en valt het allemaal mee? Dan kun je de tijdelijk geblokkeerde betaalpas deblokkeren. Hierna betaal je meteen weer met je eigen pas en pincode.

Geld opnemen zonder betaalpas

We kunnen ons voorstellen dat je geld nodig hebt als je betaalpas tijdelijk is geblokkeerd of als je op een nieuwe pas wacht. Gelukkig kun je bij Rabobank ook zonder betaalpas betalen. Dit doe je via je smartphone of smartwatch. Wil je geld opnemen? Gebruik dan je creditcard.

phone

Hulp nodig?