Nieuwe Rabo Scanner aanvragen

Is je Rabo Scanner kapot of kun je hem niet meer vinden? Vraag dan hieronder een nieuwe Rabo Scanner aan. Je kapotte scanner stuur je gratis naar ons retour of lever je in bij de recyclingbox in de bankhal van jouw Rabobank.

Minder Rabo Scanners op voorraad

Als gevolg van corona is er wereldwijd een tekort aan chips voor verschillende apparaten. Helaas geldt dat ook voor de Rabo Scanner. De voorraad van Rabo Scanners is daarom kleiner dan normaal. Vraag dus alleen een nieuwe scanner aan als je deze echt nodig hebt.

Help mee om de Rabo Scanner te recyclen

Gooi je oude of kapotte Rabo Scanner niet weg. Lever hem in bij de recyclingbox in de bankhal van een Rabobank bij jou in de buurt. Of stuur hem kosteloos terug met de retourenvelop die je ontvangt bij je nieuwe Rabo Scanner. Je mag de scanner ook opsturen in een gewone envelop naar:

Rabobank
Antwoordnummer 10090
5680 VB Best

Een postzegel is niet nodig.

Geld overboeken zonder Rabo Scanner

In veel gevallen kun je ook geld overboeken zonder Rabo Scanner. Hiervoor registreer je eerst je telefoon of browser. Nadat je dit hebt gedaan, log je voortaan in met je 5-cijferige code. En heb je de scanner dus niet meer nodig.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Als je ons belt met de app, weten we gelijk wie je bent en kunnen we je veilig en snel helpen. Klik hier en bel ons met de app

Of kies hier het gewenste nummer