Beleggingen in je beleggingsverzekering wijzigen

Je hebt een beleggingsverzekering als aanvulling op je pensioen en je wilt de manier waarop je belegt veranderen? Dat kan. Lees hier hoe je dit regelt.

Hoe wijzig ik de beleggingen in mijn beleggingsverzekering?

Beleg je in een beleggingsverzekering voor een aanvulling op je pensioeninkomen? Je kunt de manier waarop je belegt in de verzekering wijzigen. Bijvoorbeeld omdat je offensief belegt maar toch liever minder risico neemt. Of omdat je je toekomstige inleg anders wilt beleggen dan je nu doet.

Om de beleggingen in je beleggingsverzekering te wijzigen neem je contact op met team Beheer Vermogen via 088 722 66 00. Je bereikt ons op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur. We bespreken je wensen en passen je beleggingen gelijk voor je aan.

Wat zijn de mogelijkheden voor beleggen in een beleggingsverzekering?

Wil je meer weten over de beleggen in jouw beleggingsverzekering? En loopt je beleggingsverzekering bij een andere verzekeraar? Kijk dan op de website van je verzekeraar voor de mogelijkheden. Heb je een beleggingsverzekering van Interpolis? Je leest meer over de mogelijkheden binnen de beleggingsverzekeringen op de website van Interpolis.

phone

Hulp nodig?