Spullen kopen in winkel

Geld besparen

Je bent eruit: je wilt geld besparen om te kunnen sparen voor je buffer of een ander spaardoel. Geld overhouden begint met inzicht in je geldzaken. Zo weet je precies waar je geld elke maand aan op gaat en waar je eventueel op zou kunnen besparen. Ontdek waar jij op kan besparen!

Bereken jouw bespaarkansen
Stel een vast spaarbedrag in
Tips van Eef

Wil je besparen?

Wil je besparen maar zie je niet waar je op kunt bezuinigen? Dan hebben we een aantal slimme bespaartips voor je! Zo kan jij misschien wel tientallen euro's besparen. 

Bekijk de video en alle tips

6 Slimme bespaartips


Broodtrommel

Maak van geld overhouden een sport

Dit zal vast niet je eerste gedachte zijn, maar je zal merken dat wanneer je écht geld overhoudt en je spaarrekening groeit, je nog meer gemotiveerd bent om door te gaan en misschien zelfs extra te sparen!

Lees meer

Spaarpotjes detail

Makkelijker en leuker sparen met Spaarpotjes

Met Spaarpotjes kun je doelgericht en overzichtelijk sparen, bijvoorbeeld voor die nieuwe auto of een vakantie. Maak voor ieder spaardoel een Spaarpotje aan in Rabo Online Bankieren of de app.

Ontdek Spaarpotjes

Sparen of beleggen?

Ben je al lekker bezig met besparen? Veel mensen kiezen ervoor om het bespaarde bedrag te sparen of te beleggen. We hebben de voor- en nadelen op een rij gezet en je kunt bereken wat sparen en beleggen je kan opleveren.

Lees en berekenen

Ben je nog geen klant bij de Rabobank?

Om automatisch te kunnen sparen heb je een betaal- en spaarrekening nodig bij de Rabobank. Je opent deze gemakkelijk via de Rabobank App. Daarna kun je starten met automatisch sparen!

Open een rekening