Kindje geboren of op komst?

Check uw verzekeringen

De komst van een baby kan ervoor zorgen dat u meer of juist minder wilt verzekeren. Als u niet meer buiten Europa op vakantie gaat, kunt u bijvoorbeeld werelddekking uitzetten op uw reisverzekering. Of u wilt meer zekerheid met een rechtsbijstandverzekering.

Goed om te weten: verbouwingen en nieuwe spullen zijn standaard meeverzekerd met de Interpolis Woonverzekeringen, bijvoorbeeld voor de babykamer.

Verzekeringen aanpassen na de geboorte

Zorgverzekering
Geef de geboorte binnen 3 maanden door aan Interpolis via de ZorgActief Lijn: (013) 462 20 25. 

Reisverzekering
Zet uw kindje bij u op de verzekering of pas de samenstelling van uw huishouden aan. Dit kan eenvoudig via Rabo Internetbankieren of door te bellen met uw Rabobank.

Woonhuis-, Inboedel-, BuitenDeDeur en Aansprakelijkheidsverzekering
Voor deze verzekeringen hoeft u alleen de samenstelling van uw huishouden aan te passen. De opties zijn: een-, twee- of meerpersoonshuishouden. Ook dit kan via Rabo Internetbankieren of door te bellen met uw Rabobank.

Bekijk alle verzekeringen


Overlijdensrisicoverzekering
Een overlijdensrisicoverzekering wordt vaak afgesloten om de hypotheek of huur na een overlijden op te vangen. Een eenmalig geldbedrag kan uw nabestaanden ook helpen hun leven weer op de rit te krijgen. Zo kan uw gezin de kosten betalen voor bijvoorbeeld extra kinderopvang, extra verlof of de studie van uw kind in de toekomst.

  • Heeft u al een overlijdensrisicoverzekering? U kunt het verzekerde bedrag eenvoudig verhogen of overstappen naar een nieuwe als dat voordeliger is. Bel hiervoor uw Rabobank.
  • Heeft u nog geen overlijdensrisicoverzekering? Ook als u niet verplicht bent om deze verzekering af te sluiten, is het verstandig om hierover na te denken.

Lees meer over de Interpolis Overlijdensrisicoverzekering

Tip: check ook uw andere bankzaken

Doe de gezinsuitbreidingscheck

Contact

Rabobank