Met de Interpolis Inboedelverzekering zijn aanpassingen aan jouw woning gewoon verzekerd. Je bent ook verzekerd voor veranderingen, verbeteringen of uitbreidingen die je op eigen rekening aanbrengt aan uw huurwoning of appartement.

Nu een jaar lang 10% korting op je premie

Sluit je een nieuwe inboedelverzekering en/of woonhuisverzekering af? Dan krijg je nu een jaar lang 10% korting op de premie van de inboedel- en/of woonhuisverzekering. Deze korting geldt ook als je het adres van deze verzekering(en) wijzigt vanwege een verhuizing. De actie geldt van 8 mei tot en met 31 augustus 2020.

Bekijk de Inboedelverzekering
Lees de actievoorwaarden (PDF)

Heb je een huurwoning?

Wanneer je een woning huurt, dan heb je geen woonhuis-/opstalverzekering nodig. Dit regelt de eigenaar van de woning.

Heb je veranderingen, verbeteringen of uitbreidingen aan je huurwoning uitgevoerd? Bijvoorbeeld de parketvloer, schutting in de tuin of garage? Dan zijn deze aanpassingen niet verzekerd via de eigenaar.

Met de Interpolis Inboedelverzekering is schade aan deze onderdelen gewoon verzekerd. Ook als je de schade zelf moet betalen of als je deze aanpassingen tegen betaling hebt overgenomen van de vorige bewoner. Dat is huurdersbelang.

Heb je een koopappartement?

Ga je een appartement kopen? Dan heb je geen woonhuisverzekering nodig. Het appartementencomplex is in zijn geheel verzekerd door de Vereniging van Eigenaren (VvE). De kosten van deze verzekering zijn onderdeel van de servicekosten.

Heb je betaald voor veranderingen, verbeteringen of uitbreidingen aan je koophuis? Bijvoorbeeld de parketvloer, nieuwe keuken of badkamer?

Deze luxe aanpassingen zijn vaak niet verzekerd via de VvE. Gelukkig ben je met de Interpolis Inboedelverzekering gewoon verzekerd voor schade aan deze aanpassingen (zelfs als je de schade zelf moet betalen). Ook als je deze aanpassingen tegen betaling hebt overgenomen van de vorige bewoner.

Ontdek meer over de inboedelverzekering van Interpolis

Meer weten over de inboedelverzekering van Interpolis?

Wil je meer weten over de inboedelverzekering van Interpolis? Bekijk de dekking, voorwaarden en sluit eenvoudig af via de Rabobank.

Bekijk en sluit af

Lees meer over de dekking van de inboedelverzekering

Schade melden

Wil je een schade melden? Meestal wordt je schade met één telefoontje afgehandeld. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Neem online of telefonisch contact met Interpolis op. Wel zo prettig.

Direct schade melden op Interpolis.nl