Je inboedelverzekering is er niet alleen voor brand en inbraak. Ook als jij, of je partner of kind per ongeluk iets stukmaakt in huis, ben je verzekerd. Maar hoe zit dat in de tuin, onderweg of op vakantie? We leggen het je graag uit.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

een kop thee over je laptopje gaat bovenop je bril zittenje veroorzaakt een brandgaatje in de zitbank

Bij Interpolis zijn dit soort schades standaard meeverzekerd. Je bent all-risk verzekerd. Een fijn idee.

Ben ik buiten ook verzekerd?

De kans is groot dat je je waardevolle spullen meeneemt naar buiten en op vakantie. Bijvoorbeeld je laptop, telefoon, horloge of fototoestel. Daarvoor heeft Interpolis ook een oplossing.

Buiten: in de tuin en onderweg in Nederland

Met de BuitenDeDeur verzekering zijn je bezittingen in de tuin en onderweg in Nederland verzekerd. Tegen beschadiging, verlies én diefstal (ook diefstal uit je auto). Een aparte telefoonverzekering is niet meer nodig.

Op vakantie

Met de aanvullende dekking Bagage bij de reisverzekering zijn je bezittingen op vakantie verzekerd. Bijvoorbeeld als je je zonnebril kwijtraakt op de camping in Frankrijk. Of als je camera wordt gestolen terwijl je naar de Eiffeltoren staat te kijken.

Precies weten wat wel en niet verzekerd is?

Je inboedelverzekering dekt veel, maar niet álles. Schade aan je inboedel door het gebruik ervan is niet verzekerd. Zoals krassen op je houten vloer door het verschuiven van een kast. Ook schade die je huisdier veroorzaakt is niet gedekt. Bekijk de voorwaarden voor meer informatie.

Ontdek meer over de inboedelverzekering van Interpolis

Hoe veilig is je huis?

Ontdek of je goed beschermd bent tegen brand-, water- en inbraakschade.

Vul de veiligheidsmeter in

Meer weten over de inboedelverzekering van Interpolis?

Wil je meer weten over de inboedelverzekering van Interpolis? Bekijk de dekking, voorwaarden en sluit eenvoudig af via de Rabobank.

Bekijk en sluit af

Lees meer over de dekking van de inboedelverzekering

Schade melden

Wil je een schade melden? Meestal wordt je schade met één telefoontje afgehandeld. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Neem online of telefonisch contact met Interpolis op. Wel zo prettig.

Direct schade melden op Interpolis.nl