Je inboedelverzekering is er niet alleen voor brand en inbraak. Met de Inboedel All-Risk ben je ook verzekerd als jij of je partner of kind per ongeluk iets stukmaakt in huis. Maar hoe zit dat in de tuin, onderweg of op vakantie? We leggen het je graag uit.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

  • een kop thee over je laptop
  • je gaat bovenop je bril zitten
  • je veroorzaakt een brandgaatje in de zitbank

Met Inboedel All-Risk zijn dit soort schades standaard meeverzekerd. Een fijn idee.

Sluit je een nieuwe inboedelverzekering en/of woonhuisverzekering af?

Sluit je een nieuwe inboedelverzekering en/of woonhuisverzekering af? Dan krijg je nu een jaar lang 10% korting op de premie van de inboedel- en/of woonhuisverzekering. Deze korting geldt ook als je het adres van deze verzekering(en) wijzigt vanwege een verhuizing. De actie geldt van 8 mei tot en met 31 augustus 2020.

Bekijk de Inboedelverzekering
Lees de actievoorwaarden (PDF)

Ben ik buiten ook verzekerd?

De kans is groot dat je je waardevolle spullen meeneemt naar buiten en op vakantie. Bijvoorbeeld je laptop, telefoon, horloge of fototoestel. Daarvoor heeft Interpolis ook een oplossing.

Buiten: in de tuin en onderweg in Nederland

Met de BuitenDeDeur verzekering zijn je bezittingen in de tuin en onderweg in Nederland verzekerd. Tegen beschadiging, verlies én diefstal (ook diefstal uit je auto). Een aparte telefoonverzekering is niet meer nodig.

Op vakantie

Met de aanvullende dekking Bagage bij de reisverzekering zijn je bezittingen op vakantie verzekerd. Bijvoorbeeld als je je zonnebril kwijtraakt op de camping in Frankrijk. Of als je camera wordt gestolen terwijl je naar de Eiffeltoren staat te kijken.

Precies weten wat wel en niet verzekerd is?

Je inboedelverzekering dekt veel, maar niet álles. Schade aan je inboedel door het gebruik ervan is niet verzekerd. Zoals krassen op je houten vloer door het verschuiven van een kast. Ook schade die je huisdier veroorzaakt is niet gedekt. Bekijk de voorwaarden voor meer informatie.

Ontdek meer over de inboedelverzekering van Interpolis

Hoe veilig is je huis?

Ontdek of je goed beschermd bent tegen brand-, water- en inbraakschade.

Vul de veiligheidsmeter in

Meer weten over de inboedelverzekering van Interpolis?

Wil je meer weten over de inboedelverzekering van Interpolis? Bekijk de dekking, voorwaarden en sluit eenvoudig af via de Rabobank.

Bekijk en sluit af

Lees meer over de dekking van de inboedelverzekering

Schade melden

Wil je een schade melden? Meestal wordt je schade met één telefoontje afgehandeld. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Neem online of telefonisch contact met Interpolis op. Wel zo prettig.

Direct schade melden op Interpolis.nl