Met de inboedelverzekering ben je tijdens de verhuizing ook verzekerd

Geen zorgen als er iets misgaat met je spullen

Zeker in huis zit een ongeluk in een klein hoekje. Of je nu in een studentenkamer woont of in een grote woning. Belangrijk dus om goed verzekerd te zijn.

Bereken direct je premie

Of lees meer over de inboedelverzekering

Zet je inboedel op een rijtje

Misschien woon je nog klein, misschien al wat groter. Hoe je ook woont: je bezit veel waardevols. Zet eens op een rijtje wat je allemaal in huis hebt. Zonder dat je er misschien erg in hebt, staat er voor duizenden euro’s aan spullen in je huis. Niet alleen aan dure dingen. Ook kleine of minder kostbare spullen, bijvoorbeeld kleding of een pannenset, tellen samen vaak op tot een groot bedrag. Ga eens in je hoofd langs wat er allemaal in elke kamer van je huis staat en je zult versteld staan van de waarde.

Niemand hoopt het, maar ook in huis zit een ongeluk in een klein hoekje. Kortsluiting door een telefoonoplader, je laptop of het tosti-ijzer kan zomaar zorgen voor een flinke brand en al je spullen zijn weg. Maar ook kleinere ongelukken kunnen een behoorlijke schade opleveren. Niet leuk voor jou en al helemaal niet leuk voor je portemonnee.

Goed verzekerd, minder zorgen

Met de Interpolis Inboedelverzekering heb je een stuk minder zorgen aan je hoofd als er iets gebeurt met je inboedel. Want hoe groot of klein het ongelukje, en daarmee de schade, ook is: je bent goed verzekerd. Van een glas water dat over je nieuwe laptop valt tot een allesverwoestende brand.

Ook in de tuin of het trappenhuis

Met de Interpolis Inboedelverzekering ben je niet alleen binnen de muren van je huis verzekerd. Heb je een nieuwe loungeset in je tuin staan? Dan is die ook verzekerd voor schade en diefstal. Ook als er iets kapot gaat in bijvoorbeeld het trappenhuis van je appartementencomplex valt dit onder de dekking.

Meestal € 0 eigen risico

In de meeste gevallen betaal je geen eigen risico bij de inboedelverzekering. Dit geldt onder andere voor schade door brand en diefstal. In een aantal gevallen betaal je wel eigen risico. Bijvoorbeeld wanneer je je telefoon hebt laten vallen.

Benieuwd wat een inboedelverzekering kost?

Bereken direct je premie
5 sterren voor de Inboedelverzekering door MoneyView

Als beste beoordeeld door de Consumentenbond

De Interpolis Inboedelverzekering kwam in 2019 als beste uit de test van de Consumentenbond. De bond beoordeelt de voorwaarden met een 8,7. "De inboedelverzekering van Interpolis biedt garantie tegen onderverzekering en scoort over de hele linie prima", schrijft de Consumentenbond.

Lees de uitgebreide toelichting op Consumentenbond.nl