Je naasten goed achterlaten

Je wilt er liever niet aan denken, maar hoe kunnen jouw nabestaanden verder leven als jij plotseling komt te overlijden?

Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht over de volgende vragen:

    Kan je partner of gezin in hetzelfde huis blijven wonen, en kunnen zij zelf de huur of hypotheek betalen? Kunnen je kinderen op dezelfde school blijven en lid blijven van hun sportclubs? Is er extra opvang van de kinderen nodig? Moet er een auto aangeschaft worden omdat de leaseauto wegvalt?

Met een overlijdensrisicoverzekering vang je eventuele extra kosten voor je nabestaanden op. En je zorgt ervoor dat jouw nabestaanden door kunnen met hun leven, ook zonder jouw inkomen.

Hoe helpt een overlijdensrisicoverzekering je verder?

Een overlijdensrisicoverzekering afsluiten is in sommige gevallen heel zinvol. Bijvoorbeeld als je nabestaanden voor een groot deel afhankelijk van jouw inkomen zijn. Of als je bijvoorbeeld nog een grote lening moet aflossen. Als jij overlijdt, heeft dat verlies grote impact. Emotioneel en financieel.

Wat kost een overlijdensrisicoverzekering?

In veel gevallen verzeker je al voor een paar euro per maand een behoorlijk bedrag. Benieuwd naar jouw premie voor een overlijdensrisicoverzekering?