Online afsluiten overlijdensrisico­verzekering

Om te bepalen of je een overlijdensrisicoverzekering via de Rabobank wilt afsluiten, is het goed om te weten of onze dienstverlening past bij jouw wensen. Hiervoor is het telefonische oriëntatiegesprek dat je voert met één van onze medewerkers. Het oriëntatiegesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Kosteloos en vrijblijvend gesprek

Om te bepalen of je een overlijdensrisicoverzekering via de Rabobank wilt afsluiten, is het goed om te weten of onze dienstverlening past bij jouw wensen. Hiervoor is het telefonische oriëntatiegesprek dat je voert met één van onze medewerkers. Het oriëntatiegesprek is kosteloos en vrijblijvend.

In het oriëntatiegesprek bespreken we:

    jouw wensen en behoeften rondom de financiële gevolgen bij overlijden wat je van de dienstverlening bij de Rabobank kunt verwachten, welke stappen we doorlopen en wat de kosten zijn

Na het oriëntatiegesprek bepaal je zelf of je de overlijdensrisicoverzekering online afsluit.

Zelf online afsluiten

Zelf online je overlijdensrisicoverzekering afsluiten is voor jou geschikt als je:

    weet of er na overlijden een inkomenstekort is en hoe groot dat tekort is weet welk verzekerd bedrag, welke vorm en looptijd je wilt voldoende kennis hebt om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten

Soms is online afsluiten niet mogelijk. Bijvoorbeeld als de verzekering op naam van een organisatie of bedrijf moet komen. Neem dan contact op met de Rabobank. Wij vragen dan de overlijdensrisicoverzekering voor je aan zonder daarbij advies te geven.

Bereken je premie voor een ORV binnen twee minuten

Een overlijdensrisicoverzekering sluit je al af voor een paar euro per maand. De kosten van de overlijdensrisicoverzekering zijn onder andere afhankelijk van je leeftijd, het verzekerd bedrag en de looptijd van de verzekering. Je kunt de premie eenvoudig en binnen twee minuten berekenen door een aantal vragen te vullen.

Ook kun je de overlijdensrisicoverzekering afsluiten tijdens hypotheekadvies.

Kosten dienstverlening

Je betaalt eenmalig afsluitkosten voor de dienstverlening bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Deze kosten gelden per afgesloten verzekering.

Dit zijn kosten voor onder andere het aanvragen van de verzekering en het administreren van de polis. Als je de verzekering wilt aanpassen, dan voeren we dat kosteloos voor je uit.

    Afsluitkosten overlijdensrisicoverzekering via online aanvraag: € 150 (éénmalig) Afsluitkosten overlijdensrisicoverzekering via een medewerker van de Rabobank als de verzekeringsnemer een organisatie is: € 300 (éénmalig)

Sluit je een overlijdensrisicoverzekering af naar aanleiding van een hypotheekadvies dan betaal je geen aparte advieskosten, alleen eenmalig € 150 afsluitkosten.

De kosten worden van je rekening afgeschreven. Uiteraard gebeurt dit pas nadat je akkoord bent gegaan met deze kosten. Je tekent hiervoor een dienstverleningsovereenkomst, deze ontvang je tegelijk met het aanvraagformulier voor de overlijdensrisicoverzekering.

Meer informatie