Rechtsbijstandverzekering: niet bij scheiding

Als je gaat scheiden, moet je veel regelen in een emotionele periode. Soms lukt het om onderling afspraken te maken en soms is hier juridische hulp bij nodig. Met een Interpolis Rechtsbijstandsverzekering ben je niet verzekerd voor juridische hulp bij een echtscheiding.

Geen juridsche hulp bij echtscheiding

Zo ben je niet verzekerd bij onder andere:

geschillen die te maken hebben met scheiden of uit elkaar gaan, of geschillen die hieruit voort zijn gekomengeschillen die te maken hebben met een samenlevingscontract of een geregistreerd partnerschap, of geschillen die hieruit voort zijn gekomengeschillen die te maken hebben met alimentatie, ouderlijk gezag of omgangsregelingengeschilen die te maken hebben met de verdeling van vermogen, zoals de verdeling van geld, spullen of pensioen

Waarom een rechtsbijstandsverzekering verstandig is

Je kunt in je directe omgeving, op uw werk of in het verkeer te maken krijgen met conflicten. Soms kom je er niet uit met de andere partij. Het kost veel energie en geld om de strijd aan te gaan. Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van hulp en advies van gespecialiseerde juristen.

Bekijk de Rechtsbijstandverzekering van Interpolis

Rechtsbijstandverzekering afsluiten

Wil je de Rechtsbijstandverzekering van Interpolis afsluiten? Bereken makkelijk en snel je premie online en sluit direct af.

Bereken je premie

Zaak melden

Wil je een zaak melden? Neem dan online of telefonisch contact met Interpolis op.

Direct zaak melden op Interpolis.nl