Juridische bijstand nodig bij een verkeersongeval? Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering Verkeer krijg je juridische hulp bij dit soort conflicten. Ook als voetganger, fietser of passagier van een auto, bus, trein of vliegtuig kan je rekenen op juridische hulp.

Bereken je premie

Meer over de rechtsbijstandverzekering

Juridische hulp in het verkeer

Met Rechtsbijstand Verkeer ben je verzekerd van juridische hulp in de volgende situaties:

Je hebt een ongeluk gehad en je wilt dat iemand anders jouw schade betaalt. Je hebt een conflict met een BOVAG- of FOCWA-garage over onderhoud of reparatie van jouw voertuig. Je wilt jouw gestolen motorrijtuig terug. Je hebt een conflict omdat iemand beslag heeft gelegd op jouw voertuig. Je hebt een conflict omdat je rijbewijs ongeldig is verklaard of omdat je deze moest inleveren

Je bent niet verzekerd wanneer je verdacht wordt van een strafbaar feit.

De voordelen van een rechtsbijstandsverzekering?

Gespecialiseerde jurist

De Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR) is de grootste rechtshulpverlener van Nederland. Bij elke situatie staat er dan ook een gespecialiseerd jurist van de SAR voor je klaar.

Persoonlijk adviseur

Jouw jurist is jouw persoonlijk adviseur. Samen kies je de oplossing die het beste past bij jouw specifieke situatie. Soms is dat een procedure, soms is bijvoorbeeld bemiddeling beter.

Juridische kosten onbeperkt verzekerd

Juridische hulp van SAR is onbeperkt verzekerd. Extra kosten, zoals proceskosten, worden vergoed tot € 50.000 per gebeurtenis.

Premie berekenen

Bereken eenvoudig je premie voor een Rechtsbijstandverzekering Verkeer.

Bereken je premie

Meer over de rechtsbijstandverzekering van Interpolis

Onderdeel van de Interpolis Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstand Verkeer is los af te sluiten via de Interpolis Rechtsbijstandverzekering. Het is dus geen aanvullende dekking op de autoverzekering. Dit heeft de volgende voordelen:

Je bent ook gedekt als voetganger, fietser en passagier van een auto, bus, trein of vliegtuig. Er zijn geen gevolgen voor jouw no-claimkorting of schadevrije jaren3% extra pakketkorting op de Interpolis Autoverzekering én Rechtsbijstandverzekering. Want ze zijn allebei onderdeel van de Interpolis Alles in één Polis.

Bekijk wat je aanvullend kunt verzekeren bij de autoverzekering Bereken direct je premie van de Interpolis Autoverzekering Lees meer over de Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering