Enkele vlaggen illustreren deze pagina over het openen van een rekening in het buitenland

Rabobank kan voor jou een rekening openen in verschillende landen. In euro's of in een andere valuta. Je regelt het via je Rabobankadviseur.

Profiteer van lokale tarieven buiten de Eurozone Te openen via ons internationale netwerk Aan te sturen via Rabo Business Banking
Neem contact met ons op

Je eigen buitenlandse rekening

Een Rabobankrekening in het buitenland kun je openen in de volgende zes landen: België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, China en India. Daarnaast kan jouw Rabobankadviseur je adviseren over het openen van een rekening bij één van onze partners. Dit kan voor ruim dertig landen. In beide gevallen is het mogelijk de rekeningen aan te sturen via Rabo Business Banking.

Lees meer over Rabo Business Banking

Wanneer is het interessant?

Als je zakendoet buiten de Eurozone en veel af- of bijschrijvingen hebt. Jij en je klanten profiteren dan namelijk van het lokale betalingstarief. Als je verwacht dat jouw klanten sneller betalen naar een rekening in hun eigen land. Soms is een lokale rekening wettelijk verplicht. Zo moet je in sommige landen een lokale rekening hebben als je personeel in dienst hebt.

Hulp bij Rekening in het buitenland