Zakelijke Beheerrekening

Scheid derdengelden van jouw zakelijke tegoeden met deze speciale derdengeldenrekening voor ondernemers.

Zakelijke betaalrekening voor het beheer van derdengelden
Aparte rekening om geld van derden over te laten lopen
Eenvoudig transacties doen via Rabo Business Banking
€ 5,30
per maand

Een aparte zakelijke betaalrekening voor jouw derdengelden

De Zakelijke Beheerrekening is een derdengeldenrekening waarop je geld kunt aanhouden dat niet van jezelf is, maar dat je voor jouw onderneming tijdelijk op je rekening aanhoudt. Met de Zakelijke Beheerrekening kun je jouw betalingen uitvoeren en je rekening beheren in Rabo Business Banking. Een Zakelijke Beheerrekening kan alleen worden aangehouden in combinatie met de Zakelijke Rekening van Rabobank en kan pas worden geopend na positieve afronding van een door ons uit te voeren Klantonderzoek Derdengelden.

Voorwaarden

Wil je een Zakelijke Beheerrekening openen? Lees dan vooraf de voorwaarden van het product. Op de Zakelijke Beheerrekening zijn dezelfde bank- en productvoorwaarden van toepassing als op de Zakelijke Rekening, ook wel Rekening Courant genoemd.

Rabo DerdengeldenRekening

Ben je notaris, gerechtsdeurwaarder of advocaat en heb je geld van anderen in bewaring? Met een derdengeldenrekening scheid je deze tegoeden van je eigen vermogen.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer