Scheid derdengelden van jouw zakelijke tegoeden met deze speciale derdengeldenrekening voor ondernemers.

Zakelijke rekening voor het beheren van derdengelden. Aparte rekening om gelden van derden over te laten lopen. Eenvoudig bankieren via Rabo Internetbankieren.
Zakelijke Beheerrekening openen

Een aparte zakelijke rekening voor jouw derdengelden

De Zakelijke Beheerrekening is een derdengeldenrekening waarop je geld kunt aanhouden dat niet van jezelf is, maar dat je in het kader van jouw onderneming tijdelijk op je rekening aanhoudt. Met de Zakelijke Beheerrekening kun je jouw betalingen uitvoeren en je rekening beheren in Rabo Internetbankieren. Een Zakelijke Beheerrekening kan alleen worden aangehouden in combinatie met een zakelijke rekening bij de Rabobank en kan pas worden geopend na positieve afronding van een door Rabobank uit te voeren Klantonderzoek Derdengelden.

De Zakelijke Beheerrekening is niet bedoeld voor notarissen, advocaten en (gerechts)deurwaarders. Voor hen is de Rabo DerdengeldenRekening geschikt.

Productdetails Zakelijke Beheerrekening

Rentetarieven

Op de zakelijke rekening geldt een negatieve creditrente voor hogere saldi. Deze rente is variabel en kan op elk moment wijzigen. Wij informeren je als de rente wijzigt.

Hier vind je actuele rentepercentages

Kosten

Vraag je een Zakelijke Beheerrekening bij ons aan, dan verrichten wij een Klantonderzoek Derdengelden. Je betaalt hiervoor eenmalig kosten. Pas nadat het Klantonderzoek Derdengelden positief is afgerond, openen wij een Zakelijke Beheerrekening voor je. Na opening van de rekening betaal je maandelijkse beheerkosten. De kosten die je betaalt zijn o.a. afhankelijk van de complexiteit van jouw derdengeldensituatie en de tijd die wij nodig hebben om jouw Klantonderzoek Derdengelden uit te voeren. Jouw adviseur kan je hier meer over vertellen.

Op de Zakelijke Beheerrekening zijn daarnaast de kosten van toepassing die je betaalt voor een gewone zakelijke rekening: € 5,30 per maand. De kosten van eventuele andere zakelijke producten en jouw zakelijke betalingsverkeer tel je hier bij op.

Bekijk de tarieven zakelijk betalingsverkeer

Voorwaarden

Wil je een Zakelijke Beheerrekening aanvragen, lees dan vooraf de voorwaarden van het product. Deze kun je hieronder downloaden.

Algemene voorwaarden Rekening Courant 2020 (PDF) Terms and Conditions Current Accounts 2020 English (PDF)

Zelf regelen & Contact