Als notaris, gerechtsdeurwaarder of advocaat heb je tegoeden van anderen in bewaring. Met de derdengeldenrekening scheid je deze derdengelden van je eigen zakelijke tegoeden.

Aparte zakelijke rekening voor je derdengelden. Regel je betalingsverkeer gewoon via Rabo Internetbankieren. Zekerheid voor je cliënten.
Open een Rabo DerdengeldenRekening

Een aparte rekening voor je derdengelden

Je bent wettelijk verplicht om derdengelden gescheiden te houden van je eigen zakelijke tegoeden. Wij bieden je die mogelijkheid met de Rabo DerdengeldenRekening.

Een Rabo DerdengeldenRekening is een normale zakelijke rekening waarmee je je betalingen beheert zoals je gewend bent. Op de Rabo DerdengeldenRekening zijn een aantal bijzondere (wettelijke) bepalingen van toepassing. Zo blijven de gelden bijvoorbeeld buiten een eventueel faillissement. Door de lage rentestand vergoeden wij momenteel geen creditrente op de Rabo DerdengeldenRekening. Op dit moment is ons adviestarief* 0,00% per jaar.

*Jouw Rabobank kan een afwijkend tarief hanteren.

Productdetails DerdengeldenRekening

Kosten

Je betaalt voor een Rabo DerdengeldenRekening hetzelfde als voor een reguliere zakelijke rekening: € 5,30 per maand. De kosten van eventuele andere zakelijke producten en je zakelijke betalingsverkeer tel je hier bij op.

Bekijk de Tarieven zakelijk betalingsverkeer

Voorwaarden

Als je de Rabo DerdengeldenRekening wilt afsluiten, lees dan vooraf de voorwaarden van het product. Deze kun je hieronder downloaden. Het creditrentetarief van de Rabo DerdengeldenRekening is een adviestarief. Dit betekent dat jouw Rabobank een afwijkend tarief kan hanteren of hier voorwaarden aan kan verbinden.

Per 1 mei 2020 wijzigen onze voorwaarden. Bekijk hier alvast de nieuwe voorwaarden.

Algemene voorwaarden Rekening Courant 2019 (PDF) General terms for current accounts of Rabobank (PDF)

Ben je geen notaris, gerechtsdeurwaarder of advocaat?

Lees over de Zakelijke Beheerrekening

Zelf regelen & Contact