Rabo DerdengeldenRekening

Als notaris, gerechtsdeurwaarder of advocaat heb je geld van anderen in bewaring. Met de derdengeldenrekening scheid je deze derdengelden van je eigen vermogen.

    Aparte zakelijke betaalrekening voor je derdengeldenRegel je betalingsverkeer gewoon via Rabo Business BankingZekerheid voor je cliënten
€ 5,30
per maand

Een aparte rekening voor je derdengelden

Je bent wettelijk verplicht om derdengelden gescheiden te houden van je eigen zakelijke tegoeden. Wij bieden je die mogelijkheid met de Rabo DerdengeldenRekening.

Een Rabo DerdengeldenRekening is een normale zakelijke betaalrekening waarmee je je betalingen beheert zoals je gewend bent. Op de Rabo DerdengeldenRekening zijn een aantal bijzondere (wettelijke) bepalingen van toepassing. Zo blijven de gelden bijvoorbeeld buiten een eventueel faillissement.

Voorwaarden Rabo DerdengeldenRekening

Als je een Rabo DerdengeldenRekening aanvraagt, is het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Je leest dat in onze voorwaarden.

Zakelijke Beheerrekening voor ondernemers

Ben je geen notaris, (gerechts)deurwaarder of advocaat? Maar ontvang je wel tegoeden van anderen die je voor je onderneming tijdelijk op je rekening aanhoudt? Dan is een Zakelijke Beheerrekening geschikt voor jou.

phone

Hulp nodig?