Ondernemingsplan detailhandel: download gratis

Ga je een winkel openen? In de detailhandel kun je alle kanten op. Maar of je nu groente, kleding of verf gaat verkopen, je begint met een plan. Fijn om dan een voorbeeld te hebben. Je ziet in het voorbeeld ondernemingsplan detailhandel niet alleen hoe iemand haar ondernemersdroom heeft verwoord, maar je vindt in het document ook waardevolle tips om je eigen plan te verbeteren. Zo start je nog sterker!

Wist je dat...

een bestaand bedrijf of een winkel overnemen vaker succesvoller blijkt te zijn dan helemaal vanaf nul je eigen zaak op starten? Ook bij overname kan het ondernemingsplan detailhandel je helpen om zaken scherp te krijgen.

Ondernemingsplan voorbeeld detailhandel

Meer over het ondernemingsplan voor winkels

Wanneer je start met een ondernemingsplan voor je winkel, dan is een beetje houvast vaak welkom. Daarom helpen we je graag op weg. In het voorbeeldplan ondernemingsplan detailhandel wil Annemarie Bellaart een kledingwinkel starten voor vrouwen van de Y-generatie. Ze wil een fysieke winkel én een webwinkel oprichten. Om te kunnen starten heeft ze externe financiering nodig en dat legt ze vast in haar ondernemingsplan voor de winkel. Uiteraard is ieder detailhandelbedrijf uniek. En dit geldt ook voor het businessplan. Neem de informatie daarom niet één op één over., maar gebruik dit voorbeeldplan als leidraad. Goed om te weten: alle cijfers en persoonlijke informatie in dit plan zijn fictief. Succes met je ondernemingsplan én met de start van je winkel of detailhandelbedrijf!

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer