Ondernemers bij duurzaam bedrijfspand

Verduurzaam je bedrijfsvoering

Steeds meer ondernemers verduurzamen hun bedrijf. Door bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak te leggen, te investeren in elektrische machines of auto’s of door je bedrijfspand te verduurzamen. Zo krijg je niet alleen grip op je energierekening maar werk je ook aan een toekomstbestendige planeet. Ook binnen je bedrijf zijn er vaak tal van zaken die je kunt verduurzamen. Denk aan je productieproces, efficiënt gebruik van grondstoffen of aandacht voor circulariteit. Ontdek tips en inspiratie om je bedrijfsvoering te verduurzamen.

Je duurzame ambities financieren

Jouw duurzame plannen al in een vroeg stadium bespreken met een accountmanager? Dat kan! Maak een afspraak om telefonisch of via een videogesprek met ons te sparren. Weet je al welke investering je wilt doen? Start dan je berekening en ontdek je financieringsmogelijkheden.

Deze ondernemers hebben hun bedrijf succesvol verduurzaamd

Wie zijn de ondernemers met een energiezuinig pand, elektrische voertuigen of een warmtepomp? Maak kennis met deze voorlopers en ontdek welke keuzes zij hebben gemaakt en welke impact dit heeft op hun bedrijfsvoering.