CAR-verzekering (Construction Allrisk)

De Construction Allrisk-verzekering (CAR) van Interpolis ZekerVanJeZaak® is een aanvullende verzekering bij de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB). Met de CAR-verzekering ben je verzekerd voor schade die ontstaat tijdens de bouw of verbouwing.

Verzekerd tijdens bouwperiode, proefdraaiperiode en onderhoudsperiode Ook voor schade aan technische installaties In de afgelopen 12 maanden gestart? Dan is het eerste halfjaar gratis!

Over deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies. Wel helpen we je graag bij het afsluiten van je verzekering.

Log in en bereken je premie

Nog geen bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Ontdek de voordelen

Wat is een CAR-verzekering?

De Construction Allrisk-verzekering (CAR) van Interpolis ZekerVanJeZaak® is een aanvullende verzekering bij de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB). Ben je (hoofd)aannemer, constructeur, opdrachtgever of architect? Met de CAR-verzekering ben je goed verzekerd tegen schade aan nieuwbouw of bestaande bouw, die ontstaat tijdens de bouw of verbouwing. Bijvoorbeeld als een gestutte wand tijdens de aanbouw instort. Ook schade aan technische installaties is verzekerd.


Voorbeelden van schade:

Schade aan het object dat je aan het bouwen bentSchade aan hulpmaterialen zoals steigers, gereedschap en bouwketenSchade aan bestaande bouw door verbouwwerkzaamheden

Wat is verzekerd?

Wel verzekerd

Schade aan het object dat je bouwt, inclusief bouwmaterialen Schade door verbouwwerkzaamheden aan een bestaand gebouw Schade aan de spullen van je opdrachtgever Schade aan steigers, gereedschappen en keten Beschadiging van het bouwwerk tijdens de onderhoudstermijn

Niet verzekerd

Bouwwerken met een aanneemsom groter dan € 1.000.000,- Kosten door verandering in het aanneemcontract Schade door slijtage of roestvorming
Lees hier de polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden lees je meer over wat wel en niet verzekerd is.

Voorwaarden Aansprakelijkheid Bouw (PDF) Algemene voorwaarden Startersvoordeel (PDF)
Lees meer over verzekeren via de Rabobank

In deze brochure lees je wat je van de Rabobank en Interpolis kunt verwachten als je een verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® afsluit.

Verzekeren via de Rabobank (PDF)

Rabobank en Interpolis ZekerVanJeZaak®: hoe werkt het?

Bij de Rabobank

vraag je een verzekering van Interpolis aan kun je je verzekeringen zelf inzien, toevoegen en wijzigen via Rabo Internetbankieren óf in de app kun je terecht voor vragen over je verzekering(en)

Bij Interpolis

meld je schade telefonisch of per mail ben je verzekerd van een professionele schadeafhandeling krijg je tips om schade in de toekomst te voorkomen

Veelgestelde vragen

Wat is Interpolis ZekerVanJeZaak®?

Interpolis ZekerVanJeZaak® is de naam van de verzekeringen van Interpolis voor zzp’ers, mkb’ers, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen per jaar. Hiermee verzeker je de belangrijkste risico’s voor je bedrijf, je personeel en jezelf. Je sluit de verzekeringen gemakkelijk online af met je zakelijke bankpas en Rabo Scanner. Daarna kun je ze overzichtelijk terugvinden in Rabo Internetbankieren en eventueel wijzigen of opzeggen.

Is een CAR-verzekering verplicht?

Nee, een CAR-verzekering is niet verplicht. Maar in een aannemingsovereenkomst kan een CAR-verzekering wel geëist worden van een(hoofd)aannemer, constructeur, opdrachtgever of architect.

Is diefstal van losliggend gereedschap verzekerd?

De CAR-verzekering biedt dekking voor diefstal van gereedschap vanaf de bouwplaats. Elektrisch handgereedschap is alleen verzekerd als het achter slot en grendel wordt opgeborgen (in een goed afgesloten zeecontainer of in een pand in aanbouw) en wanneer er sprake is van braakschade.

Een halfjaar gratis als starter, hoe zit dat?

Ben je in de afgelopen 12 maanden gestart met je bedrijf? Dan is de CAR-verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® het eerste halfjaar gratis. Na dit halfjaar loopt je verzekering automatisch door en betaal je een maandelijkse premie. Maar je kunt de verzekering ook weer opzeggen, want alle verzekeringen van Interpolis ZekerVanJeZaak® zijn dagelijks opzegbaar.

Meer veelgestelde vragen
Log in en bereken je premie

Een berekening duurt slechts 2 minuten

Handig: Je zakelijke verzekeringen en bankzaken in één overzicht

Heb je je verzekering via ons afgesloten? Dan kun je deze altijd inzien of wijzigen in Rabo Online Bankieren of in je Rabo Bankieren App.

Hier vind je eenvoudig al je bank- én verzekeringszaken in één overzicht