Auto leasen

Voor vrijwel elke bedrijfsauto of bestelbus. Bereken uw maandbedrag en weet binnen één minuut of u kunt leasen.

Auto leasen met financial lease

Met financial lease kunt u de kosten van een zakelijke auto of ander voertuig spreiden. Uw eigen werkkapitaal aanspreken voor een leaseauto is zo dus niet nodig. U betaalt met financial lease een vast bedrag per maand. Omdat u zelf uw looptijd kiest en eventueel een slottermijn heeft u invloed op de hoogte van het maandbedrag. Of het nu gaat om een elektrische auto, een bestelbus of een tweedehands exemplaar. Bereken nu vrijblijvend uw maandbedrag.

  • Lease vrijwel elk type bedrijfswagen
  • Financier ook de btw mee. Taxibedrijven kunnen ook de bpm meefinancieren
  • Voeg bijvoorbeeld ook de inrichting van uw bestelbus toe aan uw financial lease overeenkomst

Binnen één minuut duidelijkheid over uw aanvraag

Log in en bereken wat een auto leasen u per maand kost. U kunt daarna direct checken of uw aanvraag is goedgekeurd. Is dat het geval, dan verschijnt binnen één minuut de offerte op uw scherm. U weet dan dus meteen of u de auto kunt bestellen.

Auto leasen

Nieuwe en gebruikte voertuigen

Veel ondernemers verlagen hun leasekosten door te kiezen voor een gebruikte auto. Tijdens uw online aanvraag kunt u dit aangeven.

De leaseauto is en blijft uw eigendom

Vanaf de eerste dag bent u eigenaar van het voertuig dat u least met financial lease. Hierdoor heeft u mogelijk recht op fiscale voordelen, vraag uw accountant hiernaar. Ook na de looptijd blijft de auto uw eigendom. Auto lease via deze financial lease is exclusief het onderhoud, reparaties en verzekeringen.

Verzeker uw zakelijke auto

Met de autoverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak bent u snel weer de weg op. Kies zelf uw dekking en bereken online uw maandbedrag.

Bekijk de autoverzekering

Contact

Rabobank