Auto lease Rabobank

Zakelijke auto leasen

Lease je bedrijfsauto via Rabo Lease. Rabo Lease is financial lease. Hiermee ben je eigenaar van de auto, zonder in een keer een grote uitgave te hoeven doen. Bereken je maandbedrag binnen één minuut. Ook voor zzp'ers en starters.

  • leasen tot 100 procent van de aanschafwaarde
  • je houdt geld in je onderneming beschikbaar voor andere plannen
  • bij de Rabobank ben je vrij in de keuze van merk, type en leverancier

Lease biedt je financiële speelruimte

Met Rabo Lease financier je tot 100 procent van de aanschafwaarde van de zakelijke auto. Je kunt dus investeren zonder je eigen werkkapitaal aan te spreken. Zo houd je financiële speelruimte. Je betaalt een vast bedrag per maand en aan het einde van de leaseperiode blijft de auto van jou. Je kunt elke type bedrijfsauto leasen. Of het nu gaat om een elektrische auto, een bestelbus of een tweedehands exemplaar.

Zakelijke auto leasen met Rabo Lease

Voor nieuw en tweedehands

Je kunt auto’s met een aanschafwaarde vanaf €5.000 leasen. Nieuw, maar ook tweedehands.

Vast maandbedrag

Je betaalt maandelijks rente en aflossing. Je kunt eigen geld inbrengen als je het maandbedrag wilt verlagen, maar dat hoeft niet.

De auto is het onderpand

Je hoeft doorgaans geen eigen geld of zekerheden in te brengen.

De leaseauto is en blijft je eigendom

Vanaf de eerste dag ben je eigenaar van het voertuig dat je leaset met Rabo Lease. Hierdoor heb je mogelijk recht op fiscale voordelen. Vraag je boekhouder of accountant hiernaar. Bij Rabo Lease regel je zelf onderhoud, reparaties en verzekeringen van je zakelijke auto. Ook na de looptijd blijft de auto je eigendom.

Lees meer over Rabo Lease

Personenauto

Direct je maandbedrag berekenen

Bereken binnen één minuut voor hoeveel euro per maand je de trotse eigenaar wordt van jouw gewenste zakelijke auto. Je kunt vervolgens inloggen en direct vrijblijvend een offerte aanvragen.

Btw en bpm voorfinancieren

Je kunt met Rabo Lease de btw meefinancieren. Je betaalt de btw in één van de eerste zes maanden van de looptijd, inclusief de rente over het btw-bedrag.

Je kunt ook de Belasting van personenauto's en motorrijwielen (bpm) voor de volledige looptijd meefinancieren. Ben je niet bpm-plichtig? Dan kun je de bpm tijdelijk meefinancieren. Je betaalt de bpm in één van de eerste zes maanden van de looptijd, inclusief de rente over het bpm-bedrag. De Belastingdienst kan je vertellen of je bpm-plichtig bent.

Verzeker je zakelijke auto

Je regelt bij financial lease zelf de verzekering van je zakelijke auto. Met de zakelijke autoverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak ben je snel weer de weg op. Kies zelf je dekking en bereken online je maandbedrag.

Ga naar de zakelijke autoverzekering

Zelf regelen & Contact

Zelf regelen Contact Chat Afspraak