Zo werkt het aanvragen van Rabo Lease

Regel in vier stappen de aanvraag van Rabo Lease. Je berekent zelf eenvoudig een indicatie van je maandbedrag. Wil je weten of je het bedrijfsmiddel echt kunt leasen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen op een rij

volledig online af te sluiten tot € 500.000aanvraagproces beoordeeld met 8+ontvang direct een offerte die zes maanden geldig blijft

Factuur uploaden en aanvraag afronden
Rabo Lease - Bereken je maandbedrag

Stap 1: Maandbedrag berekenen

Vul in onze online calculator enkele gegevens in over de machine, het apparaat of het voertuig dat je wilt leasen en over je bedrijf:

de aanschafwaardede gewenste looptijdhet KvK-nummer van je bedrijf

Na het invullen krijg je direct een indicatie van het maandbedrag.

Bereken maandbedrag

Stap 2: Offerte aanvragen

Om een offerte aan te vragen log je in met een zakelijke Rabo WereldPas. Vul verdere details in en verstuur je aanvraag. Meestal ontvang je binnen één minuut een offerte. Accepteer de offerte binnen twee weken, dan blijft het renteaanbod zes maanden geldig. Zo kun je het gewenste bedrijfsmiddel met een gerust hart bestellen bij de leverancier.

Duurt het langer dan een minuut voor je een offerte ontvangt? Dan hebben wij mogelijk extra informatie nodig om je een lease-aanbod te kunnen doen. In dit geval nemen wij contact met je op.

Meerdere bedrijfsmiddelen leasen?

Je kunt in één keer een leaseofferte voor meerdere bedrijfsmiddelen aanvragen. Houd daarbij rekening met het volgende:Maximaal 5 bedrijfsmiddelen in 1 aanvraag.Je ontvangt het totale leasebedrag van ons na levering van het laatste bedrijfsmiddel.Geschikt als de levering op of rond dezelfde datum is.

Liggen de data waarop jouw bedrijfsmiddelen worden geleverd uit elkaar en moet je de leverancier(s) op verschillende momenten betalen? Vul dan afzonderlijke aanvragen in. Of neem telefonisch contact met ons op.

Stap 3: Offerte goedkeuren

Tevreden over de offerte? Accepteer deze dan binnen twee weken. Het rente-aanbod blijft in dat geval zes maanden geldig. Geen zorgen, je zit nog nergens aan vast.

Je kunt je aanvraag vervolgens afronden zodra je de factuur van het bedrijfsmiddel dat je wilt leasen binnen hebt. Deze factuur ontvang je meestal twee weken voor de leverdatum van de leverancier. Ga naar je openstaande aanvraag, upload de factuur en vul de details van het bedrijfsmiddel in.

Zorg ervoor dat wij de factuur uiterlijk drie werkdagen voor de levering binnen hebben. Dan maken wij de leaseovereenkomst op.

Stap 4: Overeenkomst tekenen

Als alle gegevens kloppen, nemen we uiterlijk drie werkdagen voor de levering van het bedrijfsmiddel contact met je op. We regelen dan samen de ondertekening van de leaseovereenkomst en de overboeking van het leasebedrag. Als je wilt, kun je de leaseovereenkomst digitaal ondertekenen met je Rabo Scanner.

Bedrijfsmiddel in bezit, leasecontract van start

Als alles geregeld is, levert de leverancier de machine, het apparaat of het voertuig. Het leasecontract gaat dan in. Je betaalt maandelijks het afgesproken bedrag tot het einde van de looptijd.