Lease je bedrijfsauto via Rabo Lease. Rabo Lease is financial lease. Hiermee ben je eigenaar van de auto zonder in een keer een grote uitgave te hoeven doen. Bereken je maandbedrag binnen één minuut en vraag direct een offerte aan.

Lease auto van de zaak
je bestelt de auto van jouw keuze bij je eigen dealerbij ons lease je tot 100 procent van de aanschafwaardeje bepaalt zelf waar je verzekering en onderhoud regelt
Vraag offerte aan Bereken maandbedrag

Zakelijke auto leasen met financial lease

Voor nieuw en tweedehands

Je kunt auto’s met een aanschafwaarde vanaf €5.000 leasen. Nieuw, maar ook tweedehands.

Vast maandbedrag

Je betaalt maandelijks rente en aflossing. Je kunt eigen geld inbrengen als je het maandbedrag wilt verlagen, maar dat hoeft niet.

De auto is het onderpand

Je hoeft meestal geen eigen geld of zekerheden in te brengen.

Zakelijke auto leasen biedt financiële speelruimte

Met Rabo Lease financier je tot 100 procent van de aanschafwaarde van een zakelijke auto. Je kunt ook de btw meefinancieren. Zo kun je investeren zonder direct je eigen middelen aan te spreken.

Je betaalt met Rabo Lease een vast bedrag per maand. Aan het einde van de leaseperiode blijft de auto van jou. Je kunt elk type bedrijfsauto leasen. Of het nu gaat om een elektrische auto, een bestelbus of een occasion.

Auto leasen via Rabo Lease: de tien meestgestelde vragen

Wie is eigenaar van de leaseauto?

Vanaf de eerste dag ben je economisch eigenaar van het voertuig dat je aanschaft met financial lease. De auto komt op de balans van je bedrijf te staan. Hierdoor heb je mogelijk recht op fiscale voordelen. Vraag je boekhouder of accountant hiernaar. Bij Rabo Lease regel je zelf onderhoud, reparaties en verzekeringen van je zakelijke auto. 

Als je leaseauto helemaal is afgelost, word je juridisch eigenaar van het voertuig. Na de looptijd blijft de auto je eigendom.

Lees meer over Rabo Lease

Direct je maandbedrag berekenen

Heb je een zakelijke auto op het oog? Bereken binnen één minuut voor hoeveel euro per maand jij de trotse eigenaar wordt. Je kunt vervolgens inloggen en direct een offerte voor financial lease aanvragen.

Bereken maandbedrag

Kun je de btw meefinancieren met financial lease?

Je kunt met Rabo Lease de btw meefinancieren. Dan hoef je het btw-bedrag van de auto niet zelf voor te schieten. Je betaalt de btw in één van de eerste zes maanden van de looptijd aan ons terug, inclusief de rente over het btw-bedrag.

Zakelijke auto leasen als zzp’er

Als zzp’er heb je verschillende opties om zakelijk te rijden. Het kan aantrekkelijk zijn om een nieuwe auto of occasion aan te schaffen op naam van je zaak. Met financial lease financier je tot 100 procent van het aanschafbedrag, ook als zzp’er. Doordat de auto zelf het onderpand is, hoef je meestal geen andere zekerheden in te brengen.

Lees meer over financial lease voor zzp'ers

Verzeker je zakelijke auto

Je regelt bij financial lease zelf de verzekering van je zakelijke auto. Met de zakelijke autoverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak ben je snel weer de weg op. Kies je dekking en bereken direct je premie.

Lees meer over de zakelijke autoverzekering