Rabobank Enschede-Haaksbergen

Een aandeel in regio Enschede-Haaksbergen

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale initiatieven.

Meer over Rabobank Enschede-Haaksbergen

Activiteiten

Datum
Activiteit
Tijd en locatie
elke dinsdag Inloopspreekuur medici Van 11.00 tot 15.00, Medisch Spectrum Twente Enschede op de locatie Centrale Huisartsenpost.  
Lees meer
Maandag 30 oktober Inspiratieavond

Een inspiratieavond moet je inspireren. Met drie bijzondere sprekers, die elk geluk op hun eigen manier ervaren, zijn wij hiervan overtuigd! U bent welkom vanaf 19:30 uur in het Wilminktheater.

Meer informatie en aanmelden

Dinsdag 31 oktober Vitaliteitsbeurs

Tijdens de Vitaliteitsbeurs bieden ruim dertig aanbieders hun kennis en ervaringen aan over bijvoorbeeld gezond eten, fit ouder worden of bewegen. De beurs is doorlopend geopend vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur en vindt plaats in de Grote Kerk op de Oude markt.

Lees meer

Woensdag 1 november Babyconcerten

Speciaal voor de allerkleinsten en hun ouders komt Niki Jacobs de mooiste wiegeliedjes spelen op woensdag 1 november in het Wilminktheater. Er zijn diverse tijdstippen beschikbaar.

Meer informatie en aanmelden

Donderdag 2 november Smaaklessen

Ben jij docent van groep 3 of 4 en wil jij met jouw hele groep een smaakles volgen met een echte chefkok? Klik op 'Lees meer' om te kijken hoe! De smaakles is op donderdag 2 november van 12:00 uur tot 14:00 uur.

Lees meer

Vrijdag 3 november Optreden Dylan Haegens

Maak op vrijdag 3 november kennis met een van de bekendste vloggers van Nederland, Dylan Haegens met ruim 1 miljoen volgers. Dylan komt naar poppodium Atak van 19:00 uur tot 20:00 uur.

Meer informatie en aanmelden

Vrijdag 3 november Optreden East and Young

Op vrijdag 3 november staat ook een spetterend optreden van East and Young op het programma. Deze populaire DJ's draaien van 20:00 uur tot 23:00 uur in poppodium Atak.

Meer informatie en aanmelden

Zaterdag 4 november Spaarfeest

De hele maand oktober staat in het teken van sparen. Alle kinderen die deze maand geld storten op of overboeken naar hun rekening nodigen wij uit voor ons spaarfeest op zaterdag 4 november.

Lees meer

Leden denken mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld. 

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven