Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie zomer 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuws Verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen Interviews met lokale ondernemers Lokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Kinderbiënnale Groninger Museum: 50% korting op de entree Groninger Museum Kinderbiënnale

Op vertoon van je Rabobankpas ontvang je 50% korting op de entree (max. 2 tickets per pas). Bestel je ticket via groningermuseum.nl/tickets. Kies bij aankoop ticket 'Korting Rabobankpas'. Neem je pas mee naar het museum. Niet geldig icm andere acties.

Geldig van 2 juni 2021 t/m 9 januari 2022

Meer informatie
Blad - voor liefhebbers van Noord-Groningen

Woon je in de gemeente Groningen, Het Hogeland of Eemsdelta en geïnteresseerd in je eigen leefomgeving, dan mag je Blad niet missen. Neem een jaarabonnement en ontvang 6 nummers voor € 20,00 (normaal € 27,00). Woon je buiten deze gemeenten? Dan betaal je de portokosten extra. Gebruik de code RABOGL.

Geldig tot: 31 augustus 2021
Bestel via de mail: info@bluemule.nl

Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen