Sponsoring en donaties

Onze coöperatieve bijdrage

Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de samenleving. Wil jij meer weten over deze initiatieven? Lees hieronder dan verder!

Rabo ClubSupport

Rabobank gelooft in de kracht van clubs, stichtingen en verenigingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker. Tijdens Rabo ClubSupport kunnen onze leden hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Lees meer over Rabo ClubSupport

Regiofonds

Via het Regiofonds geven leden van de bank een deel van de winst, coöperatief dividend, terug aan de samenleving.

Daarmee willen wij een positief verschil maken in Boskoop, Gouda, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Reeuwijk, Waddinxveen, Zevenhuizen en de Krimpenerwaard.

Vanuit het Regiofonds worden lokale projecten ondersteund die:

mensen bij elkaar brengen en mensen aandacht geven de zelfredzaamheid stimuleren de leefbaarheid vergroten de economie versterken een bijdrage leveren aan ‘groen en natuur’
Deadlines aanvragen & data beoordelingen

De commissie van het Regiofonds bekijkt vier keer per jaar de binnengekomen aanvragen. Deze commissie bestaat uit leden van onze bank. Zij beoordelen en beslissen over de hoogte van onze bijdrage (in munten, mensen, middelen of media uit ons netwerk). Daarna worden de gemaakte keuzes afgestemd met de ledenraad.

Uw aanvraag moet een aantal weken voor het overleg van de commissie bij ons binnen zijn.

Deadlines aanvragen Data beoordelingen
25 oktober 8 november en 15 november

Aanvraag indienen