Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden

Een aandeel in de regio

Actief in jouw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vind je praktische informatie over onze dienstverlening en maak je kennis met onze lokale activiteiten.

Meer over Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden

Activiteiten

Datum
Activiteit
Tijd en locatie
Meerdere datumsRabo miniMaster Medisch Specialisten 27 november
11 december
8 en 22 januari
5 en 19 februari
Lees meer
Woensdag 5 februariInspiratieavond VerenigingsondersteuningRabobank IJsselmonde-Drechtsteden is erg benieuwd naar de ambities van jouw vereniging. Als onderdeel van ons nieuwe sponsorbeleid gaan wij, samen met onze partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, aan de slag om verenigingen sterker te maken.
Aanmelden
Vrijdag 14 tot en met Zondag 16 FebruariShorttrack DordrechtWij zijn aanwezig bij het ISU World Cup Shorttrack op de Sportboulevard in Dordrecht. 
Lees meer
Donderdag 5 maartBarendrechtse BeursvloerWij zijn aanwezig op de Barendrechtse Beursvloer bij de Makro in Barendrecht. 
Aanmelden
Zaterdag 14 maartSlim Verbouwen BeursOp zaterdag 14 maart organiseren we samen met de BAR-Gemeenten de Slim Verbouwen Beurs. Kom ook en laat je inspireren!
Vrijdag 27 maartDeurmatdatum Rabo & CoOp deze datum vind je de nieuwe editie van de Rabo&Co in de brievenbus.
Maandag 23 tot en met Vrijdag 27 maartWeek van het Geld- Bank voor de klasTijdens deze week geven onze collega's gastlessen op basisscholen in de groepen 6,7 en 8. Wil je ook een les, meld je school aan! 
Aanmelden
Maandag 6 aprilNetwerkevent RidderkerkWij zijn aanwezig op het Netwerkevent in Ridderkerk.  
Lees meer

Leden denken mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denk je met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven