Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden

Een aandeel in de regio

Actief in jouw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vind je praktische informatie over onze dienstverlening en maak je kennis met onze lokale activiteiten.

Meer over Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden

Activiteiten

Datum
Activiteit
Tijd en locatie
Meerdere datumsRabo MiniMaster2, 16 en 30 september
14 en 28 oktober
11 en 25 november
9 en 16 december
Lees meer
Meerdere datumsRabo miniMaster Medisch Specialisten 30 oktober
13 en 27 november
11 december
8 en 22 januari
5 en 19 februari
Lees meer
21 novemberNieuwbouw Event in nieuwbouwcentrum de Schoof.Op donderdagavond 21 november praten we je bij over Nieuwbouw, welke projecten zijn er in onze regio en waar moet je aan denken? Adviseurs, makelaars en projectontwikkelaars zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.
Aanmelden
Vrijdag 15 novemberMKB dag DordrechtInspirerende dag voor alle ondernemers uit Dordrecht. Locatie: Sportboulevard Dordrecht.
Lees meer
Donderdag 16 januari 2020Nieuwbouw Event in nieuwbouwcentrum de Schoof.Op donderdagavond 16 januari praten we je bij over Nieuwbouw, welke projecten zijn er in onze regio en waar moet je aan denken? Adviseurs, makelaars en projectontwikkelaars zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.
Aanmelden  

Leden denken mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denk je met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven