Sponsoring en donaties

Het investeren in de gemeenschap is één van de belangrijkste pijlers van Rabobank Drechtsteden. Wij dragen graag bij aan initiatieven op het gebied van duurzaamheid, innovatie en de ontwikkeling van jeugd & talent. Een deel van onze winst geven wij daarom terug aan de samenleving door middel van de Rabobank Clubkas Campagne.

Rabobank Clubkas Campagne

In onze regio bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Voor deze clubs doet Rabobank graag iets extra’s. De leden van Rabobank Drechtsteden kunnen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne hun stem uitbrengen op de vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Dat is ledeninvloed in de meest zuivere vorm!

Een keer per jaar (eerste kwartaal) kunnen verenigingen en stichtingen, die bankieren bij Rabobank Drechtsteden, zich aanmelden. In januari 2019 start een nieuwe Rabobank Clubkas Campagne.

Sponsoring

Rabobank Drechtsteden heeft een aantal sponsorovereenkomsten met verschillende sportverenigingen en een aantal culturele organisaties. Zie hieronder.

Vragen

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail sturen naar communicatie.ds@rabobank.nl. Wij nemen dan contact met u op.

Voorbeelden van sponsoring

Rabo VVGZ JongerenRekening

Rabobank Drechtsteden sponsort de talenten van VVGZ!

Speciaal voor jou als jeugdlid van VVGZ hebben wij de Rabo VVGZ JongerenRekening. Als jij zo'n rekening opent, krijg je een trainingspak met je eigen naam cadeau! Bovendien maakt jouw club kans op een extra sponsorbijdrage. En daar profiteren alle jeugdleden van mee.

Open online en app je naam  en VVGZ naar (06) 12 42 83 16 of kom langs op één van onze vestigingen.

Rabo VVGZ JongerenRekening

Actievoorwaarden

Lees meer over de Rabo JongerenRekening

Rabo HC Souburgh JongerenRekening

Rabobank Drechtsteden sponsort de talenten van HC Souburgh!

Speciaal voor jou als jeugdlid van HC Souburgh hebben wij de Rabo HC Souburgh JongerenRekening. Als jij zo'n rekening opent, krijg je een hoody met je eigen naam cadeau! Bovendien maakt jouw club kans op een extra sponsorbijdrage. En daar profiteren alle jeugdleden van mee.

Open online en app je naam en HC Souburgh naar (06) 12 42 83 16 of kom langs op één van onze vestigingen.

HC Souburgh

Actievoorwaarden

Lees meer over de Rabo JongerenRekening

Rabo ASWH JongerenRekening

Speciaal voor jou als jeugdlid van ASWH hebben wij de Rabo ASWH JongerenRekening. Als jij zo'n rekening opent, krijg je een mooi trainingspak cadeau! Bovendien maakt jouw club kans op een extra sponsorbijdrage. En daar profiteren alle jeugdleden van mee.

Open online en app je naam naar (06) 12 42 83 16 of kom langs op één van onze vestigingen

Rabo ASWH JongerenRekening

Actievoorwaarden

Lees meer over de Rabo JongerenRekening

HC Souburgh

Zondagmiddag 10 juni werd, tijdens de wedstrijd van Heren 1 het nieuwe sponsorcontract met HC Souburgh ondertekend. Met dit tweejarig contract willen wij onze lokale betrokkenheid tonen aan het bestuur en de leden van HC Souburgh. Het geld zal voornamelijk gebruikt worden voor extra aandacht aan de professionalisering van de jeugdopleiding.

Lees meer over HC Souburgh

Lees meer over HC Souburgh

PKC/SWKGroep

In Papendrecht krijgen wekelijks meer dan 400 kinderen korfbaltraining. Rabobank Drechtsteden is sponsor van de jeugd bij PKC/SWKGroep. De jeugd heeft immers de toekomst, bij PKC én bij de Rabobank.  Op 2 december 2017 hebben René Kerstens (directievoorzitter van de Rabobank) en Rob Roelofs (bestuurslid PKC/SWKGroep) het sponsorcontract ondertekend. 

PKC/SWKGroep

Lees meer over PKC/SWKGroep

Dordrechts Museum

Het begon in 1842 met één schilderij, geschonken door één particulier. In dat jaar werd het Dordrechts Museum opgericht door kunstliefhebbers en verzamelaars. Sinds die tijd is de internationaal bekende en gewaardeerde collectie schilderkunst uitgegroeid tot een van de belangrijkste in de stedelijke musea van Nederland.

In 2017 en 2018 steunt Rabobank Drechtsteden het Dordrechts Museum financieel voor het ontwikkelen van educatieve projecten. Al tegenprestatie organiseert het Dordrechts Museum enkele activiteiten voor de Raboklanten.

Dordrechts Museum

Lees meer over het Dordrechts Museum

Stichting Werelderfgoed Kinderdijk

Vergezicht van molengebied Kinderdijk

De vier lokale Rabobanken Drechtsteden, Alblasserwaard Vijfheerenlanden, Krimpenerwaard en Merwestroom steunen de ontwikkeling van Stichting Werelderfgoed Kinderdijk (SWEK).

De Rabobank is de hoofdsponsor van het molengebied. Met de sponsorbijdrage ontwikkelt de stichting lesmateriaal voor basisscholen in de regio. Ook investeert SWEK in leerzame materialen in het molengebied zelf. Als tegenprestatie maakt SWEK een Rabodag mogelijk voor leden van de bank.

Lees meer op Kinderdijk.nl

WeHelpen.nl

WeHelpen.nl

Het platform WeHelpen.nl brengt mensen die hulp kunnen gebruiken en hulpgevers online bij elkaar. De website heeft als doel samen te werken aan een vitalere leefomgeving. Rabobank Drechtsteden steunt dit initiatief, omdat het platform mensen met elkaar verbindt. Samen kunnen we de omgeving waar we wonen en werken verbeteren. De Rabobank werkt voor WeHelpen.nl samen met andere partijen zoals Gemeente Dordrecht, MEE Drechtsteden, Vivenz, Sociaal Teams, Achmea, CZ en PGGM.  Bezoek de website als u meer wilt weten over WeHelpen.nl in de regio Dordrecht.

www.WeHelpen.nl/Dordrecht

RTV Dordrecht

Rabobank Drechtsteden is een samenwerkingsverband aangegaan met RTV Dordrecht, de lokale omroeporganisatie in de gemeente Dordrecht. RTV Dordrecht bouwt met de financiële steun aan een sterkere en professionelere omroep. Als tegenprestatie bieden zij de Rabobank reclamezendtijd en een aantal video's.

Lees meer over RTV Dordrecht

Zomerschool Dordrecht

De Zomerschool Dordrecht is een uniek concept. Voor veel leerlingen in het basisonderwijs is de zomervakantie net iets te lang. Opgedane kennis zakt weg en soms slaat de verveling toe. Hoe mooi is het dan dat zij in de laatste 2 weken van de zomervakantie naar de Zomerschool Dordrecht kunnen. ‘s Morgens les in taal en rekenen. En in de middag sport, spel en cultuurlessen! Allemaal aangepast aan het niveau van het kind. Leerzaam en leuk! Ook de ouders van de deelnemers worden waar mogelijk betrokken bij de Zomerschool Dordrecht. Bijvoorbeeld over onderwerpen als gezonde voeding en financiële educatie.

Een mooie samenwerking tussen het onderwijs, de gemeente, lokale verenigingen en stichtingen en het bedrijfsleven. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Ook bij de komende 2 edities van de Zomerschool Dordrecht zijn wij niet alleen financieel betrokken maar dragen wij actief bij aan het programma. De jeugd heeft de toekomst!

De Johan van Beverwijck

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven